Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η ΚΑΜΕΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΑΣΕ...! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΔΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΠΑΙΖΕ ΟΙΚΙΑΚΗ ΒΟΗΘΟΣ ΚΑΙ ΕΚΛΕΒΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΒΛΑΚΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ...!

Στα πράσα "έπιασαν" οι κάμερες την 39χρονης οικιακή βοηθό, με καταγωγή από την Αλβανία, η οποία έκλεβε χρήματα και κοσμήματ...

Η κάμερα κατέγραψε την οικιακή βοηθό που ξάφριζε σπίτια - ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ




Στα πράσα "έπιασαν" οι κάμερες την 39χρονης οικιακή βοηθό, με καταγωγή από την Αλβανία, η οποία έκλεβε χρήματα και κοσμήματα από τα σπίτια που εργαζόταν σε περιοχές της Χαλκίδας.




Όπως αναφέρει το eviazoom, η σύλληψη της οικιακής βοηθού έγινε πριν από λίγες ημέρες από αστυνομικούς της Β΄ ΟΠΚΕ Εύβοιας σε σπίτι της Δροσιάς Χαλκίδας.
Όπως αναφέρει το τοπικό site, η 63χρονη ιδιοκτήτρια είχε προσλάβει την 39χρονη γυναίκα ως οικιακή βοηθό για να καθαρίζει και να μαγειρεύει, ωστόσο εκείνη δεν περιοριζόταν στα καθήκοντά της, καθώς έβαζε «χέρι» στα χρήματα και στα κοσμήματα που έβρισκε μπροστά της.

Η 63χρονη παθούσα είχε αντιληφθεί τις κλοπές και έλαβε άμεσα τα μέτρα της, τοποθετώντας κάμερες ασφαλείας στους χώρους του σπιτιού της.

Έτσι λοιπόν, η 39χρονη συνελήφθη επ' αυτοφώρω να κλέβει το ποσό των 20 ευρώ, το οποίο μάλιστα είχε προσημειώσει προηγουμένως η αστυνομία.

Στη συνέχεια, αστυνομικοί της Β' ΟΠΚΕ Εύβοιας που βρίσκονταν στο σπίτι, συνέλαβαν την 39χρονη Αλβανίδα, η οποία - όπως αποδείχτηκε - έκλεβε συστηματικά την 63χρονη.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι της συλληφθείσας, βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα πίσω από απορροφητήρα, το χρηματικό ποσό των 450 ευρώ, και πανάκριβα κοσμήματα που είχε κλέψει από το σπίτι της 63χρονης, όπως δαχτυλίδια, σκουλαρίκια, κολιέ, βραχιόλια, χρυσές αλυσίδες με σταυρούς, ρολόγια, ακόμη και χρυσές λίρες.

Σύμφωνα με την αστυνομία, κάποια από αυτά τα κλοπιμαία προέρχονταν από το σπίτι της 63χρονης, η οποία τα αναγνώρισε και της αποδόθηκαν.
Τα περισσότερα, όμως, δεν έχει εξακριβωθεί από πού τα είχε κλέψει η 39χρονη και τώρα ερευνάται σε ποια σπίτια είχε εργαστεί ως οικιακή βοηθός, καθώς ίσως οι ιδιοκτήτες τους δεν έχουν αντιληφθεί ότι τους έκλεβε.

Δείτε τα βίντεο που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας της οικίας στη Δροσιά Χαλκίδας, στο οποίο συνελήφθη η 39χρονη: