Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ... ΜΙΣΟΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΥΓΕΡΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΣΤΟΥ ΡΕΝΤΗ - 20 ΜΑΧΑΙΡΙΕΣ ΕΙΔΕ Ο ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΗΣ ΣΤΟ ΚΑΤΑΚΡΕΟΥΡΓΗΜΕΝΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ 43ΧΡΟΝΟΥ ΠΕΤΡΟΥ

ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΠΕΤΡΟΣ ΠΟΥ ΣΦΑΞΑΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΟ ΡΕΝΤΗ - ΒΙΝΤΕΟ Ο 43χρονος βρέθηκε νεκρός το μεσημέρι του Σαββάτου (07.10.201...





ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΠΕΤΡΟΣ ΠΟΥ ΣΦΑΞΑΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΟ ΡΕΝΤΗ - ΒΙΝΤΕΟ

Ο 43χρονος βρέθηκε νεκρός το μεσημέρι του Σαββάτου (07.10.2017) - Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, η άγρια δολοφονία έγινε τα ξημερώματα της ίδιας ημέρας - Το θύμα βρέθηκε σε μια "λίμνη" αίματος, φορώντας μόνο το εσώρουχο - Τα πρώτα συμπεράσματα των αστυνομικών



Έγκλημα πάθους με παράλληλο συναίσθημα το μίσος! Αυτό βλέπουν οι έμπειροι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, στην δολοφονία του 43χρονου άνδρα στου Ρέντη, που αποκαλύφθηκε το Σάββατο.
Ο άτυχος άνδρας, ο οποίος βρέθηκε σφαγμένος μέσα στο σπίτι του, φέρει πάνω από 17 μαχαιριές, σχεδόν 20 στο σύνολο τους. Αυτό που δείχνει πως ο δολοφόνος τους είχε μίσος και πάθος εναντίον του. Κι αυτό, καθώς εκτιμάται πως το θύμα, πολλές από τις μαχαιριές, τις δέχθηκε, ενώ ήταν ήδη νεκρό.

Πάλη πριν τη στυγερή δολοφονία

Ο 43χρονος, όπως όλα δείχνουν, άνοιξε ο ίδιος την πόρτα στο δολοφόνο του. Και μάλιστα ο δράστης τον βρήκε στην κυριολεξία στον ύπνο, καθώς το έγκλημα διαπράχθηκε 2 με 3 τα ξημερώματα του Σαββάτου (07.10.2017). Για το λόγο αυτό, ο άτυχος άνδρας βρέθηκε νεκρός, φορώντας μόνο το εσώρουχο του.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας από την εξερεύνηση του διαμερίσματος κατέληξαν στο συμπέρασμα πως θύμα και δράστης πάλεψαν, πριν ο τελευταίος καταφέρει απανωτές μαχαιριές στο θώρακα και το κεφάλι του άτυχου άνδρα, ο οποίος ποτέ δεν είχε απασχολήσει τις Αρχές για το παραμικρό.





Τον 43χρονο, ο οποίος είναι οδηγός σε εταιρεία με λάδια, βρήκε το μεσημέρι του Σαββάτου ο πατριός του, ο οποίος ανησύχησε, καθώς δεν απαντούσε στις συνεχείς τηλεφωνικές κλήσεις που του έκανε.

Το μαχαίρι θα δώσει απαντήσεις

Πλέον, οι έρευνες κινούνται στο συγγενικό, φιλικό και επαγγελματικό περιβάλλον του θύματος, καθώς οι αστυνομικοί δεν έχουν κανένα στοιχείο στα χέρια τους.
Ωστόσο, πολύ σύντομα είναι δυνατόν να προκύψουν αποτυπώματα και γενετικό υλικό του δράστη, καθώς δίπλα στο θύμα βρέθηκε το μαχαίρι που χρησιμοποίησε προκειμένου να κατακρεουργήσει τον 43χρονο. Πλέον, το μαχαίρι διερευνάται στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.