Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΣΤΗ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΟΙ ΜΠΑΧΑΛΟΚΟΤΕΣ; ΒΙΝΤΕΟ: ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Ο ΡΟΥΒΙΚΩΝΑΣ ΚΑΝΕΙ ΓΥΑΛΙΑ - ΚΑΡΦΙΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ TURKISH AIRLINES ΩΣ ΕΝΔΕΙΞΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΙΑ 2 ΤΟΥΡΚΟΥΣ... ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΤΟΥ!

Κρατώντας βαριοπούλες στα χέρια «κατεβάζουν» την είσοδο των γραφείων στον Άλιμο Το βίντεο από την εισβολή, τα ξημερώματα της Τρίτη...






Κρατώντας βαριοπούλες στα χέρια «κατεβάζουν» την είσοδο των γραφείων στον Άλιμο

Το βίντεο από την εισβολή, τα ξημερώματα της Τρίτης, στα γραφεία της τουρκικής αεροπορικής εταιρείας Turkish Airlines έδωσε στη δημοσιότητα η αναρχική ομάδα Ρουβίκωνας.





Στο βίντεο φαίνονται τουλάχιστον τρία μέλη της ομάδας να προκαλούν φθορές στην είσοδο των γραφείων στον τρίτο όροφο κτηρίου στη λεωφόρο Ποσειδώνος 77 στον Άλιμο.

Κρατώντας βαριοπούλες στα χέρια τα μέλη του Ρουβίκωνα «κατεβάζουν» την κεντρική είσοδο αλλά αποτυγχάνουν στην προσπάθειά τους να σπάσουν και μια δεύτερη πόρτα.

Στη συνέχεια αποχωρούν από το κτήριο, στην είσοδο του οποίου τους περιμένει άλλο ένα μέλος της ομάδας που λειτουργεί ως τσιλιαδόρος.

Σύμφωνα με το βίντεο η επίθεση έγινε σε ένδειξη αλληλεγγύης για δύο Τούρκους συντρόφους του Ρουβίκωνα, τους Semih Özakça και Nuriye Gülmen.


Μέλη του Ρουβίκωνα εισέβαλαν και στο σπίτι του Αντιδήμαρχου Ζωγράφου, Σταύρου Αρμπιλιά «για την εργατική δολοφονία της εργάτριας καθαριότητας Ντανιέλας Πρελορέντζου», όπως αναφέρουν.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.