Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΤΗΣ JEWISH DAILY FORWARD: «ΟΙ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΙ «ΑΝΤΙΦΑ» ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΕΒΡΑΪΚΗ ΑΝΤΙΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΗ

Η Jewish Daily Forward (ή σκέτο "Forward"), το «μηνιαίο περιοδικό της Νέας Υόρκης που απευθύνεται στο εβραιό-αμερικανικό ακροατ...




Η Jewish Daily Forward (ή σκέτο "Forward"), το «μηνιαίο περιοδικό της Νέας Υόρκης που απευθύνεται στο εβραιό-αμερικανικό ακροατήριο», προέβη προ ολίγων ημερών σε μία αξιοσημείωτη παραδοχή, γράφοντας σε άρθρο του ότι η αρχική Antifa «ήταν μια εβραϊκή αντιναζιστική πολιτοφυλακή».





Η Antifa ήταν ουσιαστικά ένα τρομοκρατικό κύτταρο, υπό την έννοια ότι τα μέλη της ομάδας τρομοκρατούσαν τους αντιπάλους τους με πολυάριθμες απειλές. Ο Mark B. Williams της Jewish Daily Forward δηλώνει:

"Ο ρόλος της Antifa στον αγώνα με τους Ναζί στους δρόμους (εδώ ο αρθογράφος, εκτός του ότι "εξαγιάζει" την βία της σημερινής αντίφα, κατά την γνωστή τακτική, ονομάζει συλλήβδην «ναζί» όλους τους Αμερικάνους που μαζεύτηκαν στο Charlottesville για να διαμαρτυρηθούν για την απομάκρυνση του αγάλματος του στρατηγού Λη και εκείνους που συγκεντρώνονται σε παρόμοιες συγκεντρώσεις, κρατώντας κατά κύριο λόγο αμερικάνικες σημαίες και σημαίες του Νότου) μου θύμισε την ιστορία που έλεγε ο μπαμπάς μου για τον αγαπημένο του ξάδελφο Jake 'Cocky Jake' (και μερικές φορές 'Jack') Rothseid.






"Ο Cocky Jake ήταν το μαύρο πρόβατο της οικογένειας, ένας άντρας που συνδέθηκε με την εβραϊκή μαφία που δραστηριοποιείτο στο Newark τη δεκαετία του 1930 (το Newark είναι η μεγαλύτερη πόλη της πολιτείας του Νιου Τζέρσεϊ). Δεν ήταν ότι ο Jake ήταν ένας εκτελεστής (hit man) που γυρνούσε σκοτώνοντας ανθρώπους. Δεν ήταν ακριβώς ο Bugsy Siegel, ο Meyer Lansky ή ο Dutch Schultz. Ήταν περισσότερο σαν τον “wise guy” (όρος που σημαίνει περιφερειακό μέλος της μαφίας, όπως λέμε "good fella"), της γειτονιάς.


Ήταν ο τύπος που ήξερε έναν τύπο ο οποίος ήξερε έναν άλλο τύπο που θα μπορούσε να "τακτοποιήσει το θέμα", όταν ο νόμιμος τρόπος δεν ήταν εφικτός.

"Ο πατέρας μου πάντα μου είπε ότι η μόνη φορά που η οικογένειά του ήταν πραγματικά υπερήφανη για τον Τζέικ, δεδομένης της δουλειάς του, ήταν όταν άκουσαν ότι είχε εμπλακεί στην διάλυση των φιλοναζιστικών συγκεντρώσεων στο Νιούαρκ που έλαβαν χώρα λίγο πριν στην είσοδο των ΗΠΑ στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο"...ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟΝ...

 ΚΟΚΚΙΝΟ ΟΥΡΑΝΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.