Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ! ΓΥΝΑΙΚΑ ΟΔΗΓΟΣ ΑΠΟΓΕΙΩΝΕΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΧΤΙΣΤΗ ΜΑΝΤΡΑ!

Η οδηγός εκτοξεύθηκε εκτός οχήματος και μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Ούτε ο καλύτερος κασκαντέρ και σκηνοθέτης τ...





Η οδηγός εκτοξεύθηκε εκτός οχήματος και μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο

Ούτε ο καλύτερος κασκαντέρ και σκηνοθέτης του Χόλιγουντ δεν θα μπορούσαν να δημιουργήσουν το σκηνικό που κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας σε δρόμο της Νοτίου Αφρικής.




Το Audi που οδηγούσε μία γυναίκα στην περιοχή Σάντνον του Γιοχάνεσμπουργκ είχε αναπτύξει υπερβολική ταχύτητα, όταν βγήκε εκτός ελέγχου, με συνέπεια να... απογειωθεί κυριολεκτικά και να περάσει μέσα από μία κτιστή μάντρα, ισοπεδώνοντας τα πάντα στο πέρασμά του.

Το αυτοκίνητο, που σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, πρέπει να εκτοξεύθηκε τουλάχιστον σε 10 μέτρα ύψος, πέρασε πετώντας μέσα από τη μάντρα, ενώ πραγματοποιούσε στροφή στον αέρα, πριν καταλήξει ανάποδα στον δρόμο.

Η οδηγός εντοπίστηκε από το ιατρικό προσωπικό άμεσης βοήθειας που έσπευσε στο σημείο, λίγα μέτρα πίσω από το αυτοκίνητο. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, είχε πεταχτεί εκτός οχήματος και έφερε πολλαπλά τραύματα, ενώ μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο.

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο...


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.