Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΙΑ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΣΕΪΧ ΣΟΥ... ΑΓΡΙΟΓΟΥΡΟΥΝΑ ΚΟΒΟΥΝ ΒΟΛΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ!

Κοπάδια αγριογούρουνων συνεχίζουν να… βολτάρουν σχεδόν καθημερινά σε κατοικημένες περιοχές της Θεσσαλονίκης. Το πρόβλημα, σύμφωνα με...






Κοπάδια αγριογούρουνων συνεχίζουν να… βολτάρουν σχεδόν καθημερινά σε κατοικημένες περιοχές της Θεσσαλονίκης. Το πρόβλημα, σύμφωνα με κατοίκους στην περιοχή των Πεύκων, έχει οξυνθεί τις τελευταίες ημέρες καθώς είναι σχεδόν καθημερινή η παρουσία των αγριογούρουνων στην περιοχή.



H παραπάνω φωτογραφία ανέβηκε χτες στο Facebook από κάτοικο της περιοχής και συνοδεύτηκε από δεκάδες σχόλια κατοίκων κάποιοι από τους οποίους αναφέρουν ότι «πρόκειται για μια εικόνα που την έχουν συνηθίσει το τελευταίο διάστημα».

Στις αρχές του μήνα πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης για την αντιμετώπιση του προβλήματος. Μεταξύ άλλων αποφασίστηκε να γίνει άμεση ενημέρωση των πολιτών ιδιαίτερα στις αστικές περιοχές που εμφανίζονται αγριόχοιροι ώστε οι πολίτες να μην ταΐζουν το είδος, καθώς και πληροφόρηση των πολιτών αναφορικά με τους κανόνες ασφαλείας, να αποκατασταθεί η περίφραξη στο Σέιχ Σου, να πραγματοποιηθεί καταγραφή και έλεγχος των χοιροστασίων, τόσο των τυπικών όσο και των άτυπων μονάδων ενώ ως έσχατο μέτρο αντιμετώπισης του θέματος τέθηκε η απομάκρυνση του είδους με μεθόδους εκδίωξης ή παγίδευσης.


dailythess.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.