Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΕ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΣΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ, Ο ΑΡΧΙΡΑΒΒΙΝΟΣ ΦΡΙΖΗΣ ΚΑΘΥΒΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΙΕΤΑΙ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΙΩΑΝΝΗ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟ - ΑΚΡΑ ΤΟΥ ΤΑΦΟΥ ΣΙΩΠΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ!..

Απρόκλητη επίθεση κατά του Μεγάλου Πατέρα της Χριστιανικής Εκκλησίας, Ιωάννου Χρυσοστόμου, εξαπέλυσε ο πρώην Αρχιραββίνος της Θεσσα...







Απρόκλητη επίθεση κατά του Μεγάλου Πατέρα της Χριστιανικής Εκκλησίας, Ιωάννου Χρυσοστόμου, εξαπέλυσε ο πρώην Αρχιραββίνος της Θεσσαλονίκης, Μορντοχάϊ Φριζής, με βίντεο που ανέβασε πρίν λίγο στο κανάλι του στο YouTube.




Λαμβάνοντας αφορμή από όσα γράφει ο Ιερός Χρυσόστομος εναντίον των Εβραίων στις περίφημες Οκτώ Ομιλίες του «Κατά Ιουδαίων», ο Φριζής καθυβρίζει τον Χρυσόστομο, αποκαλώντας τον (18:04 του βίντεο και εξής) «βρωμόστομο, δολοφονικό αντισημίτη» και αμέσως μετά τον καταριέται με τα εξής λόγια: «Καταραμένο το όνομά του και η μνήμη του στους αιώνες των αιώνων... Καταραμένος να είναι ο Ιωάννης ο Χρυσόστομος και κάθε άλλος αντισημίτης»!..

ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ: Θα τολμήσει κάποιος Δεσπότης να βγεί και να καταγγείλει τον αρχιραββίνο Φριζή για τις δημόσιες ύβρεις του εναντίον του κορυφαίου Πατέρα της Ορθόδοξης Εκκλησίας, Ιωάννου Χρυσοστόμου; Βάζουμε στοίχημα πως όχι, γιατί οι Εβραίοι είναι πανίσχυροι και τα ΜΜΕ θα τον κατηγορήσουν για Αντισημιτισμό!..

Αξίζε, πάντως, να ακούσετε (από το 3:50 του βίντεο) την ανάλυση που κάνει ο αρχιραββίνος Φριζής στις Οκτώ Ομιλίες «Κατά Ιουδαίων» του Ιερού Χρυσοστόμου, για να αντιληφθείτε τί πίστευε επί αιώνες η Ορθόδοξη Εκκλησία μας για τους Εβραίους, πρίν καταληφθεί από τους συριζαίους θεολόγους και Δεσποτάδες...

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.