Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΗ ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΠΑΣΜΕΝΗ ΜΠΑΡΑ; ΜΟΛΙΣ ΕΠΕΣΕ ΘΥΜΑ ΒΙΑΣΜΟΥ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΑΡΑ ΑΝΩΜΑΛΟ! ΠΩΣ ΑΠΕΓΚΛΩΒΙΣΑΝ ΟΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΤΟ ΠΕΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΤΗΣ...

Οι πυροσβέστες χρειάστηκαν τρεις ώρες για να τον ξεκολλήσουν - Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασαν οι διασώστες Για χρόνια θα θυμάται ...





Οι πυροσβέστες χρειάστηκαν τρεις ώρες για να τον ξεκολλήσουν - Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασαν οι διασώστες

Για χρόνια θα θυμάται ο πελάτης ενός γυμναστηρίου στην πόλη Βορμς της Γερμανίας την επιλογή του να βάλει το πέος του στην τρύπα ενός βάρους για μπάρα.




Κι αυτό γιατί δεν υπολόγισε σωστά τις... διαστάσεις του βάρους 2,5 κιλών με αποτέλεσμα να κολλήσει.

Τελικά χρειάστηκε η επέμβαση πυροσβεστών, οι οποίοι με τη χρήση ειδικών εργαλείων κατάφεραν να απεγκλωβίσουν τον αγνώστων στοιχείων άνδρα.

Σύμφωνα με γερμανικά ΜΜΕ οι πυροσβέστες χρησιμοποίησαν τα ειδικά εργαλεία με τα οποία λυγίζουν λαμαρίνες σε περίπτωση τροχαίων προκειμένου να απεγκλωβίσουν τυχόν εγκλωβισμένους.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι πυροσβέστες χρειάστηκε να αναισθητοποιήσουν τον άνδρα κατά τη διάρκεια της επιχείρησης.

Για να αποφύγουν, δε, παρόμοια γεγονότα στο μέλλον οι πυροσβέστες ανήρτησαν μια φωτογραφία με το κομματιασμένο βάρος δίνοντας συμβουλές σε όσους τυχόν επιχειρήσουν να... στριμώξουν το πέος τους σε στενά σημεία. «Παρακαλούμε μην μιμείστε τέτοιου είδους πράξεις» έγραψαν στη λεζάντα.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.