Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΡΔΕΣ ΜΑΧΗΤΙΚΩΝ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΤΗ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ ΤΗΣ ΚΟΡΕΑΣ

F-35B, F15 και βομβαρδιστικά B-1s πραγματοποήσαν εικονικό βομβαρδισμό, σε μια...επίδειξη ισχύος πάνω από τη χερσόνησο της Κορέας. ...





F-35B, F15 και βομβαρδιστικά B-1s πραγματοποήσαν εικονικό βομβαρδισμό, σε μια...επίδειξη ισχύος πάνω από τη χερσόνησο της Κορέας.





Αμερικανοί πεζοναύτες με το F-35B και η Νότια Κορέα με F-15k πραγματοποίησαν εικονικό βομβαρδισμό όπως γνωστοποιήθηκε στις 31 Αυγούστου 2017 πάνω από τον ιαπωνικό εναέριο χώρο και πάνω από την κορεάτικη χερσόνησο σε μια περίοδο που μόνο καλές δεν είναι οι σχέσεις τους με την Βόρεια Κορέα. Στην πολύωρη άσκηση συμμετείχε και η Ιαπωνία με δύο F-15J.

Η Βόρεια Κορέα πραγματικά έσπειρε τον πανικό μετά την εκτόξευση πυραύλου που εξαπέλυσε στις 28 Αυγούστου 2017, γεγονός το οποίο δεν μπορούσε να παραμείνει... αναπάντητο. Πέρα από τις βαρύγδουπες δηλώσεις καταδίκης της προκλητικής πράξης της Βόρειας Κορέας που πραγματιποιήσαν αρκετές χώρες, που τάσσονται στο πλευρο των ΗΠΑ σειρά είχε η επίδειξη ισχύος. Η άσκηση “εικονικού βομβαρδισμού” που πραγματοποίησαν από κοινού Νότια Κορέα - ΗΠΑ - Iαπωνία μετά από την προκλητική κίνηση του Κιμ Γιονγκ Ουν είχε διάρκεια 10 ώρες.




Οι αμερικανοί πεζοναύτες με τα μαχητικά F-35B ένωσαν τις δυνάμεις τους με τα βομβαρδιστικά B-1 και τα F-15 της Νότιας Κορέας για πρώτη φορά σε μια επίδειξη ισχύος πάνω από την Κορέα, είπε ο Στρατός των ΗΠΑ σύμφωνα με το defensetech.org.

Τέσσερα F-35B πέμπτης γενιάς της Lockheed Martin πέταξαν μαζί με ένα ζευγάρι μαχητικών B1-B lancers, δύο Ιαπωνικά F-15J και 4 F-15 της Νότιας Κορέας τέταρτης γενιάς της Boeing, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Αμερικανικού στόλου στον Ειρηνικό.

Τα B-1 πέταξαν από την αεροπορική βάση του Ellsworth της Νότιας Ντακότα με κατέυθυνηση την αεροπορική βάση στο νησί Γκουάμ, ενώ τέσσερα αμερικανικά F-35 ήρθαν από την αεροπορική βάση των πεζοναυτών που βρίσκεται στο Ιβακούνι της Ιαπωνίας.

Δείτε εντυπωσιακές φωτογραφίες από την 10ωρη αποστολή της συμμαχίας των ΗΠΑ - Νότια Κορέας και Ιαπωνίας μετά την εκτόξευση πυραύλου που πραγματοποίησε η Βόρεια Κορέα στις 28 Αυγούστου 2017. Οι φωτογραφίες είναι πραγματικά πολύ εντυπωσιακές και το αποτέλεσμα της άσκησης είναι μάλλον ενδεικτικό του τι μπορεί να επιφέρει η ένωση της ισχύος των χωρών σε πραγματικές συνθήκες.























Με πληροφορίες από defensetech.org, AΠΕ - ΜΠΕ

onalert

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.