Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο ΓΚΛΕΤΣΟΣ ΞΕΣΚΙΖΕΙ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΤΟΥ ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΣΤΗΝ ΑΔΕΛΦΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞΙΑ

Επίθεση στον Κώστα Μπακογιάννη εξαπέλυσε ο δήμαρχος Στυλίδας, Απόστολος Γκλέτσος μέσα από ένα βίντεο που ανάρτησε στο Facebook, κατά...






Επίθεση στον Κώστα Μπακογιάννη εξαπέλυσε ο δήμαρχος Στυλίδας, Απόστολος Γκλέτσος μέσα από ένα βίντεο που ανάρτησε στο Facebook, κατά τη διάρκεια του οποίου εκτόξευσε βαριές καταγγελίες κατά του περιφερειάρχη.




«Ξαναχτύπησε ο τυμβωρύχος της πολιτικής σκηνής. Όταν δει ότι πέφτουν πολύ οι μετοχές του στην κοινωνία, βρίσκει πάλι τρόπο να μας πει για τον αείμνηστο πατέρα του τον Παύλο Μπακογιάννη. Τώρα θέλει να εκμεταλλευτεί και τον άδικο χαμό κάποιου άλλου ανθρώπου, του αείμνηστου Φύσσα. Και προσπαθεί, λέγοντας ότι ‘είμαστε μια κοινωνία βαθιά διχασμένη… παραδινόμαστε αβίαστα στους χειρότερούς μας εαυτούς’», αναφέρει ο Απόστολος Γκλέτσος.

Στη συνέχεια του βίντεο ο δήμαρχος Στυλίδας απευθυνόμενος προς τον περιφερειάρχη, σημειώνει:

«Κύριε Μπακογιάννη, ο νέος άνεργος είτε έχει επιλέξει μια οποιαδήποτε δουλειά να κάνει ή ο άλλος που έχει επιλέξει να σπουδάσει, μαθαίνει ότι εσείς με την αδερφή σας παίρνετε από τον Ερυθρό Σταυρό με παράνομο τρόπο, χωρίς διαγωνισμό, ένα εκατομμύριο ευρώ, για να διαφημίσετε τι; Τον έρανο του Ερυθρού Σταυρού Όλοι που βρίσκονται στον Ερυθρό Σταυρό είναι εθελοντές. Όλοι εμείς δίνουμε τον οβολό μας. Και θέλει διαφήμιση; Αν είναι δυνατόν».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.