Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟΥ ΣΠΑΣΕ ΤΑ @@@@ΔΙΑ Ο ΓΕΙΤΟΝΑΣ! ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΠΗΝΕΙΟΥ!

Ο πολίτης που είχε πάει να καταγγείλει έναν γείτονά του στην Αστυνομία έβγαλε ξαφνικά από τις τσέπες του δυο μαχαίρια και απείλησε ότι...




Ο πολίτης που είχε πάει να καταγγείλει έναν γείτονά του στην Αστυνομία έβγαλε ξαφνικά από τις τσέπες του δυο μαχαίρια και απείλησε ότι θα κόψει με αυτά τις φλέβες του




Τα χρειάστηκαν οι αστυνομικοί του τμήματος Πηνειού στην Ηλεία, όταν είδαν έναν πολίτη που είχε πάει για να υποβάλλει καταγγελία σε βάρος ενός γείτονά του να βγάζει ξαφνικά από τις τσέπες του δυο μαχαίρια και να απειλεί ότι θα κόψει με αυτά τις φλέβες του για να βάλει τέλος στη ζωή του!


Το ασυνήθιστο περιστατικό συνέβη αργά το απόγευμα του Σαββάτου, όταν ο 48χρονος Ελληνας μπήκε εμφανώς ταραγμένος στην αστυνομική υπηρεσία για να εκθέσει το πρόβλημα που αντιμετώπιζε με γειτονικό του πρόσωπο. Ξαφνικά, έβγαλε τα μαχαίρια και προσπάθησε να αυτοκτονήσει, αλλά παρά την έκπληξή τους οι αστυνομικοί αντέδρασαν ψύχραιμα και τον αφόπλισαν πριν κάνει κακό στον εαυτό του ή τους ίδιους.

Στην κατοχή του 48χρονου κατασχέθηκαν τα μαχαίρια και ένα ζευγάρι κλομπ ενωμένα με αλυσίδα εν είδει «νουντσάκου» και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη οπλοκατοχή και διατάραξη δημόσιας υπηρεσίας, με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηλείας που έδωσε εντολή να εξεταστεί από ειδικούς για να διαπιστωθεί αν αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.