Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΟΚ! ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΝΕΚΡΟΣ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ Ο ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΦΗΜΗΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΧΕΔΑΣΤΗΣ ΛΟΥΗΣ ΓΕΡΑΡΔΟΣ:

Λούης Γέραρδος. Από τη δόξα και τις πασαρέλες στον «μοναχικό» θάνατο. Η ιστορία του διάσημου σχεδιαστή που βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά...





Λούης Γέραρδος. Από τη δόξα και τις πασαρέλες στον «μοναχικό» θάνατο. Η ιστορία του διάσημου σχεδιαστή που βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του στην Πλατεία Βικτωρίας.


Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση ότι ο διεθνούς φήμης Έλληνας σχεδιαστής, Λούης Γεράρδος εντοπίστηκε νεκρός σε κατάσταση προχωρημένης σήψης.
Πέθανε ολομόναχος…




Σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία, ο σχεδιαστής εντοπίστηκε νεκρός προχθές μέσα στο διαμέρισμα στην Πλατεία Βικτωρίας.

Τη μακάβρια ανκάλυψη έκαναν αστυνομικοί που κλήθηκαν από γείτονες εξαιτίας της δυσοσμίας που προερχόταν από το διαμέρισμα.

Ο Λούης Γεράδος ήταν σε κατάσταση προχωρημένης σήψης, γυμνός, μπρούμυτα στο κρεβάτι του.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο θάνατός του οφείλεται σε παθολογικά αίτια.

Υπολογίζεται ότι ο σχεδιαστής πέθανε σχεδόν έναν μήνα πριν… Θλίψη προκαλεί το γεγονός ότι τόσες ημέρες δεν τον αναζήτησε κανείς…

Το σπίτι δεν φέρει ίχνη έρευνας ή παραβίασης και το σώμα του άτυχου σχεδιαστή δεν έχει σημάδια που να παραπέμπουν σε εγκληματική ενέργεια.
Η Φολέγανδρος και τα οικονομικά προβλήματα

Ο Λούης Γεράρδος συνήθιζε να περνά όλα τα καλοκαίρια του στη Φολέγανδρο.


Διατηρούσε ατελιέ στην οδό Σίνα στην Αθήνα, ενώ μέχρι πρότινος είχε κατάστημα και στη Φολέγανδρο.


Λούης Γεράρδος: Έξω από το ατελιέ στη Φολέγανδρο – φωτό από eirinikaΩστόσο οικονομικοί λόγοι τον ανάγκασαν πέρυσι να βάλει «λουκέτο» στο ατελιέ του στη Χώρα του νησιού.





Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr στις 8 Αυγούστου είχε επικοινωνήσει με γνωστούς του στο νησί και είχε αναφέρει ότι σκεφτόταν να κατέβει. Δεν πρόλαβε όμως.

Ο διάσημος σχεδιαστής δεν είχε οικογένεια, εκτός από έναν ανιψιό.
Λούης Γεράρδος: Η Μιμή Ντενίση και το απόγειο της δόξας του

Ο σχεδιαστής βρέθηκε στο απόγειο της δόξας του τη δεκαετία του 80.

Σχεδιαστής της γενιάς του Ντίμη Κρίτσα, του Παρθένη, του Τσεκλένη κ.α από το ατελιέ του στη Σίνα έχουν περάσει όλες οι παλιές Αθηναίες και σχεδόν σύσσωμο το Ελληνικό θέατρο.Ο Λούης Γεράρδος επιμελήθηκε το ντύσιμο και πολλών σταρ διεθνούς φήμης.


Παράλληλα, ο Λούης Γεράρδος υπήρξε προσωπικός στυλίστας και ενδυματολόγος της Μιμής Ντενίση και είχε «ντύσει» τις περισσότερες παραστάσεις της,

Οι δημιουργίες του Λούη Γεράρδου φορεμένες από τη Σίντι Κρόφορντ είχαν γίνει εξώφυλλο στο Elegance.

Πηγή φωτογραφιών: eirinika

newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.