Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΦΑΓΑΝ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ ΣΤΟ ΠΕΡΑΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΒΙΝΤΕΟ... ΕΝΕΠΛΑΚΗΣΑΝ ΚΑΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΣΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ...!!

ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΑΠΕ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΑΘΕΣΤΑΤΟΙ... Σοβαρά επεισόδια μεταξύ μελών αντιεξ...

Πεδίο μάχης το Πέραμα: Αντιεξουσιαστές συγκρούστηκαν με χρυσαυγίτες




ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΑΠΕ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΑΘΕΣΤΑΤΟΙ...

Σοβαρά επεισόδια μεταξύ μελών αντιεξουσιαστικών ομάδων και οπαδών της Χρυσής Αυγής σημειώθηκαν νωρίς το απόγευμα στο Πέραμα, με αφορμή παράλληλες συγκεντρώσεις στην περιοχή.




Οι χρυσαυγίτες συγκεντρώθηκαν έξω από το αστυνομικό τμήμα Περάματος, στη λεωφόρο Ειρήνης. Παράλληλα, μέλη της αντιφασιστικής οργάνωσης ΟΡΜΑ πραγματοποίησαν αυτοσυγκέντρωση στην πλατεία Ηρώων.

Οι τελευταίοι θέλησαν να κινηθούν προς το αστυνομικό τμήμα, αλλά βρήκαν μπροστά τους διμοιρίες των ΜΑΤ. Τότε ξεκίνησε η ένταση, καθώς στην οδό Σολωμού δεν τους επετρέπη να περάσουν.
Οι διαδηλωτές άρχισαν να πετούν πέτρες και άλλα αντικείμενα, ενώ οι αστυνομικοί απάντησαν με χημικά και χειροβομβίδες κρότου-λάμψης.

Η συμπλοκή γενικεύτηκε με τη συμμετοχή και των οπαδών της Χρυσής Αυγής. Τα επεισόδια κράτησαν περίπου μισή ώρα. Από την αστυνομία δεν αναφέρθηκαν προσαγωγές ή συλλήψεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.