Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΒΟΜΒΑ» ΑΠΟ ANONYMOYS: ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΘΑ ΔΙΑΡΡΕΥΣΟΥΜΕ ΑΡΧΕΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

Συναγερμός στις ελληνικές Αρχές λόγω των Anonymous Greece – Πανικός στο Μαξίμου - Ενημέρωσαν ότι θα διαρρεύσουν αρχεία από κυβερνητ...







Συναγερμός στις ελληνικές Αρχές λόγω των Anonymous Greece – Πανικός στο Μαξίμου - Ενημέρωσαν ότι θα διαρρεύσουν αρχεία από κυβερνητικούς servers -




Απειλές κατά ΕΟΠΥΥ και Τράπεζα Πειραιώς μετά την κυβερνοεπίθεση στην Τράπεζα της Ελλάδος

Νέο «χτύπημα» των Anonymous Greece στην σελίδα τους στο Facebook το βράδυ της Δευτέρας σύμφωνα με το οποίο ενημερώνουν πως θα διαρρεύσουν την Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου αρχεία από κυβερνητικούς servers.

«Αρχεία (10 GB) από κυβερνητικούς servers θα γίνουν διαρροή αύριο. Θα ανεβάσουμε links για το κατέβασμα τους. Έτσι ώστε ο καθένας να μπορεί να τα κατεβάσει. #AnonymousGreece», αναφέρει το νέο ποστ που έκαναν.


Τα χειρότερα έρχονται! Μια λάθος κίνηση και...

Νέα παρέμβαση στα ελληνικά δρώμενα πραγματοποίησαν οι Anonymous Greece. Το βράδυ της περασμένης Κυριακής (24/9) έγραψαν νέο μήνυμα προς την ελληνική κυβέρνηση στην σελίδα τους στο Facebook.




«Προς «Κυβέρνηση της Ελλάδος» Ελπίζουμε, ένα μικρό δείγμα να το πήρατε. Τα χειρότερα για εσάς έρχονται! Ο λαός δεν σας φοβάται!», αναφέρουν στο μήνυμά τους.

newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.