Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ.... ΦΡΙΚΗ ΣΤΟ ΓΑΛΑΤΣΙ: ΞΥΛΟΚΟΠΗΣΑΝ ΚΑΙ ΜΑΧΑΙΡΩΣΑΝ 90ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ 5 ΕΥΡΩ

Τον τρόμο έζησε ένας 90χρονος στο Γαλάτσι, όταν εισέβαλαν στο σπίτι του ληστές, οι οποίοι τον βασάνισαν και τον χτύπησαν για πέντε ε...

Φρίκη για 90χρονο στο Γαλάτσι: Τον ξυλοκόπησαν και τον μαχαίρωσαν για 5 ευρώ (vid)




Τον τρόμο έζησε ένας 90χρονος στο Γαλάτσι, όταν εισέβαλαν στο σπίτι του ληστές, οι οποίοι τον βασάνισαν και τον χτύπησαν για πέντε ευρώ.

Οι φωτογραφίες του θύματος προκαλούν σοκ. Οι δύο δράστες, σύμφωνα με όσα μετέδωσε η εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα", κατάφεραν να μπουν στο ισόγειο διαμέρισμα του θύματος από την πόρτα του ακάλυπτου χώρου της πολυκατοικίας.




Στη συνέχεια, ο ένας από τους δράστες τον ακινητοποίησε στο κρεβάτι, του έκλεισε το στόμα με το σεντόνι και άρχισε να τον χτυπάει χωρίς έλεος απαιτώντας να του πει που είχε τα χρήματα.

Ο άτυχος ηλικιωμένος προσπάθησε να του πει ότι δεν έχει χρήματα, ωστόσο ο δράστης συνέχισε να τον χτυπάει χωρίς έλεος.

Ο ένας από τους δράστες ερευνούσε το σπίτι, ενώ ο δεύτερος συνέχισε να βασανίζει τον ηλικιωμένο.
Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, ο ληστής σήκωσε τον 90χρονο από το κρεβάτι, τον έδεσε σε μια καρέκλα και άρχισε να τον απειλεί με έναν σουγιά.

Όταν ο ηλικιωμένος άνδρας επέμεινε πως έχει μόνο πέντε ευρώ ο δράστης δεν δίστασε να τον τραυματίσει με το μαχαίρι. Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε άσχημη κατάσταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.