Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΝΑΤΡΟΠΗ: ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ ΤΟ 9ΧΡΟΝΟ ΤΣΙΓΓΑΝΑΚΙ Ο 43ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ

Ανατρέπονται τα δεδομένα στην υπόθεση του τραυματισμού ενός 9χρόνου τσιγγανόπουλου από πυρά αεροβόλου όπλου, το απόγευμα του Σαββάτου ...




Ανατρέπονται τα δεδομένα στην υπόθεση του τραυματισμού ενός 9χρόνου τσιγγανόπουλου από πυρά αεροβόλου όπλου, το απόγευμα του Σαββάτου στην περιοχή Καλύβια του Αγρινίου.




Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 43χρονος φερόμενος ως δράστης για τον οποίο ορίστηκε τακτική δικάσιμος και αφέθηκε ελεύθερος αρνείται ότι εκείνος πυροβόλησε με το αεροβόλο όπλο. Τη διερεύνηση δυσκολεύει και το γεγονός ότι ακόμα δεν έχει βρεθεί το αεροβόλο όπλο από το οποίο τραυματίστηκε το παιδί και έτσι οι αρχές ερευνούν και το ενδεχόμενο να είναι άλλος ο δράστης και να κατάφερε να εξαφανιστεί μαζί με το όπλο.

Υπενθυμίζουμε ωστόσο ότι την θέση του 43χρονου δυσχέρανε το γεγονός ότι στο σπίτι του βρέθηκε ένα μικρό παράνομο οπλοστάσιο το οποίο αποτελούνταν από δυο κυνηγετικά όπλα (μια καραμπίνα και ένα δίκαννο) και ένα πολεμικό τυφέκιο παλαιού τύπου τα οποία κατασχέθηκαν.

Έτσι, σε βάρος του ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Αγρινίου άσκησε δίωξη για παράνομη οπλοκατοχή και διάπραξη επικίνδυνης σωματικής βλάβης σε ανήλικο. Ο 43χρονος πήρε προθεσμία να απολογηθεί τις επόμενες ημέρες

Ο 9χρονος είναι καλά στην υγεία του ωστόσο το μάτι του γλίτωσε από καθαρή τύχη καθώς η βολίδα από το αεροβόλο όπλο σφηνώθηκε μόλις λίγα εκατοστά μακριά από αυτό.

Πηγή: iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.