Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΠΩΣ ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΟ ΚΛΑΜΑ ΜΑΜΑ;» ΒΑΘΥΤΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝΕΠΟΥΛΩΤΑ ΤΑ ΤΡΑΥΜΑΤΑ ΤΗΣ 5ΧΡΟΝΗΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΠΟΥ ΒΙΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ 12ΧΡΟΝΟ ΑΔΕΡΦΟ ΤΗΣ

Άγχος αποχωρισμού, εφιάλτες και ασταμάτητα δάκρυα. Η 5χρονη που βίαζε ο 12χρονος αδερφός της ζητά από τη μητέρα της βοήθεια για να στ...





Άγχος αποχωρισμού, εφιάλτες και ασταμάτητα δάκρυα. Η 5χρονη που βίαζε ο 12χρονος αδερφός της ζητά από τη μητέρα της βοήθεια για να σταματήσει να κλαίει.
«Πώς μπορώ να σταματήσω να κλαίω μαμά; Βοήθησέ με, βοήθησέ με». Ήταν πριν ένα χρόνο που αποκαλύφθηκε πως ο 12χρονος αδερφός της τη δωροδοκούσε με σοκολατάκια για να τη βιάζει. Το ανήλικο κορίτσι υποφέρει από εφιάλτες και άγχος αποχωρισμού. Το πρόσωπό της αλλάζει κάθε φορά που αναφέρεται το όνομα του αδερφού της.




Η μητέρα της 5χρονης μίλησε στο δικαστήριο για τα τρομακτικά τραύματα που υπέφερε η κορούλα της από την ηλικία των 4. Την εποχή εκείνη ο αδερφός της ήταν 12 ετών. Το δικαστήριο εξετάζει πώς να διαχειριστεί την υπόθεση για το 14χρονο σήμερα αγόρι. Οι εισαγγελείς είπαν στη συντετριμμένη μητέρα πως θα πρέπει να περιμένει ακόμα περισσότερο για δικαιοσύνη. Το ανήλικο κορίτσι βιάστηκε επανειλημμένα από τον ετεροθαλή αδερφό της ενώ έπαιζαν κρυφτό στο σπίτι τους.

«Πώς σταματάω να κλαίω μαμά;»





Ο ανήλικος δωροδοκούσε με σοκολατάκια την αδερφούλα του για να μη μιλήσει. «Είδα μόνο κάτι που μπορώ να περιγράψω ως σκιά στο πρόσωπο του παιδιού μου. Η σκιά αυτή επιστρέφει κάθε φορά που αναφέρεται το όνομά του. Ξυπνούσε 5 φορές τη νύχτα με εφιάλτες. Ακόμα ξυπνά κλαίγοντας και με φωνάζει. Πανικοβάλλεται αν την αφήνω μόνη της για λίγα λεπτά. Ακόμα και αν πηγαίνω σε άλλο δωμάτιο. Με πονάει η καρδιά μου που βλέπω την αγωνία της. Έπρεπε να είναι έτοιμη για το δικαστήριο. Για να ξαναζήσει το τραύμα της. Αυτό ήταν οδυνηρό. Μια φορά έκλαιγε ανεξέλεγκτα για 45 λεπτά. Μερικές φορές με ρωτάει «πώς σταματάω να κλαίω μαμά;» Δυστυχώς ξέρω ότι θα υπάρξουν πιο δύσκολες στιγμές», ανέφερε η μητέρα της ανήλικης στο δικαστήριο.

«Μακροπρόθεσμα θα πρέπει να αντιμετωπίσει τις συνέπειες των τραυματικών της εμπειριών για το υπόλοιπο της ζωής της. Φοβάμαι τόσο πολύ για το μέλλον της. Ακόμα και όταν το δικαστήριο τελειώσει, αυτό θα συνεχιστεί για εκείνη. Ως μητέρα το βρίσκω εντελώς τρομακτικό», συμπλήρωσε.

Οι επιθέσεις έγιναν την Άνοιξη του περασμένου χρόνου. Τότε που ήταν μόλις 4 ετών. Είπε στη μαμά της τι είχε συμβεί ενώ βρισκόταν στο μπάνιο. Τότε ο ετεροθαλής αδερφός της ήταν 12 ετών. Της έδειξε τι της έκανε ο αδερφός της χρησιμοποιώντας μια κούκλα και αμέσως κάλεσε τις αρχές.

Ενώ αρχικά ο ανήλικος αρνήθηκε τις κατηγορίες, στη μέση της δίκης άλλαξε τη στάση του. Κρίθηκε ένοχος για βιασμό δευτέρου βαθμού. Ο ανήλικος απελευθερώθηκε με εγγύηση μέχρι να καταδικαστεί από το Lewes Crown Court τον επόμενο μήνα.

Πηγή: Mirror

newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.