Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ Η ΒΡΩΜΑ... ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΣΕ 24 ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ!

Σύμφωνα με ανακοίνωση του κυβερνήτη της επαρχίας Μπινγκόλ, κηρύχθηκαν ως ‘ζώνες ασφαλείας’ 23 περιοχές με πάνω από 30 οικισμούς, λό...





Σύμφωνα με ανακοίνωση του κυβερνήτη της επαρχίας Μπινγκόλ, κηρύχθηκαν ως ‘ζώνες ασφαλείας’ 23 περιοχές με πάνω από 30 οικισμούς, λόγω της δράσης των τουρκικών δυνάμεων ασφαλείας κατά των Κούρδων αυτονομιστών.




«Οι δράσεις τρομοκρατίας και εκφοβισμού που έλαβαν χώρα πρόσφατα από την αποσχιστική τρομοκρατική οργάνωση του PKK καθώς και άλλες οργανώσεις που λειτουργούν στα σύνορα της επαρχίας Μπινγκόλ, έχουν επηρεάσει δυσμενώς την κοινωνική και οικονομική ανάπτυξη της επαρχίας μας, με αποτέλεσμα οι πολίτες μας να μην μπορούν να πραγματοποιήσουν οικονομικές και κοινωνικές δραστηριότητες ή να ταξιδεύσουν.

» Ο κυβερνήτης προκειμένου να εξασφαλίσει την ασφάλεια και την ειρήνη στους πολίτες και να προστατεύσει την περιουσία τους καθώς και την ασφάλεια και την προστασία του κράτους και της εθνικότητάς μας από κάθε είδους τρομοκρατικές απειλές και επιθέσεις, λαμβάνουμε κάθε είδους μέτρα στο πλαίσιο της σχετικής νομοθεσίας.

» Έτσι σύμφωνα με το άρθρο 32/α του νόμου αρθμ 2565 περί στρατιωτικών απαγορευμένων ζωνών και ζωνών ασφαλείας, 23 περιοχές κηρύσσονται υπό στρατιωτικό νόμο. (Ακολουθούν τα ονόματα των περιοχών).

(karar.com)
http://www.echedoros-a.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.