Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΛΟΓΙΚΑ TA ΝΕΡΑ ΤΟΥ ΜΠΟΛΤ ΤΑ ΚΟΥΒΑΛΗΣΑΝ ΛΕΥΚΕΣ ΠΑΡΘΕΝΕΣ ΑΠΟ ΜΥΣΤΙΚΗ ΠΗΓΗ ΤΗΣ ΜΥΚΟΝΟΥ... 88.000 ΕΥΡΩ ΣΕ ΔΥΟ ΩΡΙΤΣΕΣ ΧΑΛΑΣΕ Ο ΤΖΑΜΑΪΚΑΝΟΣ ΣΠΡΙΝΤΕΡ ΣΤΟ NAMMOS!

Εσπασε κάθε ρεκόρ και στον... στίβο της Ψαρούς ο Τζαμαϊκανός υπεραθλητής, αφού μόλις σε δύο ώρες κατανάλωσε με την παρέα του τρεις ...






Εσπασε κάθε ρεκόρ και στον... στίβο της Ψαρούς ο Τζαμαϊκανός υπεραθλητής, αφού μόλις σε δύο ώρες κατανάλωσε με την παρέα του τρεις Dom Perignon Rose των τριών λίτρων, συνοδεία πούρων, ψητού αστακού και άλλων εκλεκτών εδεσμάτων πληρώνοντας 88.362 ευρώ!





Τα ρεκόρ υπάρχουν για να καταρρίπτονται και αυτό το γνωρίζει πολύ καλά ο γρηγορότερος άνθρωπος όλων των εποχών, ο Τζαμαϊκανός σπρίντερ Γιουσέιν Μπολτ, ο πρωταθλητής των πρωταθλητών που έκανε έναν ολόκληρο πλανήτη να παραμιλά με τις εξωπραγματικές του επιδόσεις.

Παρότι στο επίσημο αντίο του στους στίβους, στο τελευταίο του κατοστάρι της καριέρας του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Λονδίνου, είδε την πλάτη του Τζάστιν Γκάτλιν, δεν θα λέγαμε ότι τα ’βαψε μαύρα. Τουναντίον, όχι μόνο δεν απογοητεύτηκε, αλλά χτύπησε και ελαφρά την πλάτη του Γκάτλιν συγχαίροντάς τον για τη μεγάλη του πρωτιά.

Μετά πήρε τα πράγματά του και κατευθύνθηκε προς το Χίθροου, έχοντας πρώτα ειδοποιήσει τους πιλότους και το προσωπικό του μισθωμένου τζετ που τον περίμενε να είναι σε ετοιμότητα. Μια καινούρια πρόκληση, μια άλλου τύπου δοκιμασία ήταν προ των πυλών.




Ο τελευταίος... αγώνας

Ο κορυφαίος σπρίντερ όλων των εποχών θα ταξίδευε στη Μύκονο για πρωταθλητισμό στους… αγωνιστικούς χώρους των πιο φημισμένων beach bar-restaurants, εκεί όπου η κατανάλωση αφρώδους οίνου ξεπερνάει κάθε προηγούμενο δημιουργώντας στιγμιότυπα απείρου κάλλους.
Το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης στο «Nammos», το οποίο ήταν ασφυκτικά γεμάτο, με τα ανοιχτά μπουκάλια γαλλικής σαμπάνιας να βρίσκονται παντού, ο Μπολτ έμελε να δώσει την τελευταία και πιο εντυπωσιακή του παράσταση. Μαζί με καλλίγραμμες εξωτικές υπάρξεις έκατσε στη «θέση του βασιλιά», ακριβώς μπροστά από τον dj babis που θεωρείται ο άνθρωπος-κλειδί της επιχείρησης, καθώς ξέρει πότε και πώς να ξεσηκώνει τους πελάτες του μαγαζιού.
Σε απόσταση δύο μέτρων από τον Γιουσέιν Μπολτ δέσποζε μια πελώρια «λευκή ντουλάπα».




Ετσι αποκαλούν χαϊδευτικά τον σωματώδη ψηλό άνδρα που έχει γίνει η σκιά του Τζαμαϊκανού σπρίντερ φροντίζοντας για την ασφάλειά του. Μετά το τσιμπολόγημα μερικών από τα πιο νόστιμα εδέσματα του μαγαζιού, όπως αστακός στα κάρβουνα, κριθαρότο γαρίδα, «spicy crab tartar» κ.ά., ξεκίνησαν τα περίφημα showers, δηλαδή τα ντους με Veuve Clicquot, τη φθηνότερη σαμπάνια του καταστήματος (120 ευρώ το μπουκάλι), που προσφέρεται σε κιβώτια για μπουγέλα μέχρι τελικής πτώσης. Πάνω στο τσακίρ κέφι, ο dj babis, θέλοντας να τεστάρει τις φωνητικές χορδές του Μπολτ, του έδωσε το μικρόφωνο και ο Γιουσέιν μεταμορφώθηκε ξαφνικά από σπρίντερ σε αδίστακτο ράπερ της Ανατολικής Ακτής ουρλιάζοντας «Yo» και ξανά «Yo» μέχρι που το μικρόφωνο μπλόκαρε από επιφωνήματα αναμεμειγμένα με ριπές αλκοόλ.

Είχε μόλις καταναλώσει μαζί με τους τρεις φίλους του τρεις Dom Perignon Rose 2002 των τριών λίτρων η καθεμία, συνολικής αξίας 75.000 ευρώ, ενώ είχαν προηγηθεί και τρία ακόμα μπουκάλια Dom Perignon Rose, συνολικής αξίας 3.300 ευρώ. Και όλα αυτά σε διάρκεια μόλις μιας ώρας. Στη συνέχεια βέβαια ο Μπολτ και η παρέα του έκαναν περισσότερες ώρες να συνέλθουν, όντας οι τελευταίοι που αποχώρησαν από το μαγαζί. Οταν έφτασε η λυπητερή, ο Γιουσέιν έβγαλε από το πορτοφόλι του μια μαύρη American Express στην οποία χρεώθηκε το συνολικό ποσό των 88.362 ευρώ.


«Φεύγω αλλά θα επιστρέψω ξανά», ήταν οι τελευταίες του κουβέντες στους σερβιτόρους του «Nammos» ενώ εγκατέλειπε υποβασταζόμενος το διάσημο beach bar-restaurant.


Ντους με Veuve Clicquot για τον Τζαμαϊκανό υπεραθλητή και την παρέα του «Ερωτεύτηκα την Ελλάδα»


Ξεχαρμάνιασμα με υπερμεγέθη πούρα για τα οποία ο Μπολτ πλήρωσε περίπου 3.500 ευρώ«Δεν έχω αποφασίσει»



ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.