Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΡΙΕΣ ΒΑΣΑΝΙΖΑΝ ΜΕ ΔΑΓΚΩΜΑΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣΤΙΓΩΜΑ ΑΛΛΕΣ ΓΥΝAΙΚΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ SIM...

Οι τζιχαντίστριες της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος (ISIS) βασάνισαν τέσσερις γυναίκες που τις έπιασαν να έχουν πάνω τους κινητό τηλέφωνο...

Τζιχαντίστριες βασάνισαν με δαγκωματιές και μαστίγωμα τέσσερις γυναίκες για μια κάρτα SIM




Οι τζιχαντίστριες της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος (ISIS) βασάνισαν τέσσερις γυναίκες που τις έπιασαν να έχουν πάνω τους κινητό τηλέφωνο.

Σύμφωνα με το ιρακινό Al Sumaria News, τζιχαντίστριες έκαναν έρευνα σε σπίτια στην πόλη Χαουίτζα, στα νότια της επαρχίας του Κιρκούκ του Ιράκ, που τελεί υπό τον έλεγχο των εξτρεμιστών.




Οι φανατικές ανακάλυψαν σε ένα σπίτι κρυμμένη μια κάρτα SIM.

Στα κατεχόμενα από το Ισλαμικό Κράτος εδάφη οι κάτοικοι είχαν διαταχθεί να παραδώσουν τις κάρτες SIM των κινητών τους για να μην μπορούν να επικοινωνούν.

Αμέσως συνελήφθησαν οι τέσσερις γυναίκες του σπιτιού και οδηγήθηκαν σε ιεροδικαστή της Σαρία.

Αυτός τις καταδίκασε σε τρία μαστιγώματα κάθε μία από τις τρεις νέες και την τέταρτη, την ηλικιωμένη, σε δέκα δαγκωματιές στα χέρια και στην πλάτη.

Οι δαγκωματιές είναι μια συνηθισμένη τιμωρία που επιβάλλεται σε γυναίκες που παραβιάζουν τους κανόνες της οργάνωσης και εκτελείται από τις τζιχαντίστριες.

Οι βασανίστριες χρησιμοποιούν μια μεταλλική λαβίδα για την εκτέλεση της ποινής, έχουν όμως αναφερθεί και περιπτώσεις που κάποιες εντελώς τρελές την κάνουν με τα δόντια τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.