Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΟ ΤΟ PKK... NEA ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΦΥΛΑΚΙΟ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΤΟ ΧΑΚΚΑΡΙ

Το κέντρο επικοινωνίας του τομέα HPG (του PKK) ανακοίνωσε λεπτομέρειες των ενεργειών των ανταρτικών δυνάμεων στην περιοχή Σεμντιν...










Το κέντρο επικοινωνίας του τομέα HPG (του PKK) ανακοίνωσε λεπτομέρειες των ενεργειών των ανταρτικών δυνάμεων στην περιοχή Σεμντινλί του Χακκάρι και στην επαρχία Βαν της νοτιο ανατολικής Τουρκίας.





Σύμφωνα με το δημοσίευμα:

Στο πλαίσιο των μαρτύρων μας Μπουντράν Γκουντρίρεμο και Ναλίν Μας, οργανώθηκαν νέες δράσεις στην περιοχή της Σεμντινλί στο Χακκάρι.

Στις 26 Αυγούστου, στις 14:50, οι δυνάμεις μας διενήργησαν δράση εναντίον των στρατευμάτων του τουρκικού στρατού που βρίσκεται στο (φυλάκιο) Τεπέ Τσέτα.

Ο αριθμός των νεκρών ή τραυματιών στρατιωτών του εχθρού σε μάχες που έγιναν σε πέντε σημεία, δεν διευκρινίσθηκε. Μετά τη μάχη με το στρατό κατοχής, οι γύρω περιοχές βομβαρδίστηκαν με το πυροβολικό».

Το κουρδικό δημοσίευμα σημειώνει ότι από την πλευρά των ανταρτών δεν υπήρξε καμία απώλεια.

Επισημαίνεται ακόμη ότι ο τουρκικός στρατός βομβάρδισε την περιοχή Κανί Μασί στο νότιο Κουρδιστάν και οι βολές του πυροβολικού από τα σύνορα της Τουρκίας έπληξαν το χωριό Bedehê (στη βόρεια Συρία).

ΠΗΓΗ: Βαλκανικό Περισκόπιο

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.