Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟ ΦΕΡΕΦΩΝΟ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΥΣ ΚΟΥΡΔΟΥΣ ΤΟΥ ΥPG ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ!

Ο Ερντογάν “μίλησε” μέσω της “δημοσιογραφικής” του “ντουντούκας”. Ο επικεφαλής της εφημερίδας Yeni Safak Ιμπραήμ Καραγκιούλ,με μήνυ...







Ο Ερντογάν “μίλησε” μέσω της “δημοσιογραφικής” του “ντουντούκας”. Ο επικεφαλής της εφημερίδας Yeni Safak Ιμπραήμ Καραγκιούλ,με μήνυμά του στο twitter χαρακτηρίζει “επείγουσα ανάγκη την επέμβαση στη Συρία”. Όπως γράφει “σε διαφορετική περίπτωση θα το μετανιώσουμε”. Είναι σαν να το λέει ο Ερντογάν.





Εδώ και αρκετές ημέρες οι τουρκικές ΕΔ ,ενισχύουν τις δυνάμεις τους στα σύνορα με τη Συρία. Όλες οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ετοιμάζονται για μια δεύτερη στρατιωτική επέμβαση στο έδαφος της Συρίας με την κωδική ονομασία “Ξίφος του Ευφράτη”.

Ο στόχος γωνστός: οι Κούρδοι. Το ερώτημα δεδομένο: οι Κούρδοι έχουν την πλήρη υποστήριξη των Αμερικανών κι όχι μόνο στα λόγια.

Οι ΗΠΑ εφοδιάζουν διαρκώς τις τελευταίες εβδομάδες τους Κούρδους με όπλα και οχήματα. Αποτελούν επί της ουσίας τη χερσαία δύναμη τους στην περιοχή. Θα τολμήσει ο Ερντογάν να τους χτυπήσει; http://www.militaire.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.