Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΘΑ ΣΟΥ ΚΟΨΟΥΜΕ ΤΟΝ ΛΑΙΜΟ... ΓΑΜ@@@ΝΕ!» ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΟΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ ΤΗΣ ΒΑΡΚΕΛΩΝΗΣ ΟΥΚΑΜΠΙΡ

Απειλές για τη ζωή του από άλλους κρατούμενους σε φυλακή της Μαδρίτης δέχεται ο Ντρις Ουκαμπίρ. Είναι ένας από τους τρομοκράτες που αιμα...





Απειλές για τη ζωή του από άλλους κρατούμενους σε φυλακή της Μαδρίτης δέχεται ο Ντρις Ουκαμπίρ. Είναι ένας από τους τρομοκράτες που αιματοκύλησαν τη Βαρκελώνη πριν από μια εβδομάδα.





Ο Ουκαμπίρ, μέλος του 12μελούς τζιχαντιστικού πυρήνα, που αιματοκύλησε την Καταλωνία έχει προφυλακιστεί. Μεταφέρθηκε σε φυλακή της Μαδρίτης, όπου όμως αναγνωρίστηκε από άλλους τρόφιμους και δέχεται απειλές για τη ζωή του, μεταδίδουν τα ισπανικά ΜΜΕ.«Θα σου κόψουμε το λαιμό όταν θα βγεις στο προαύλιο» φώναζαν μετά από τα κελιά τους οι φυλακισμένοι όταν έμαθαν ότι συγκρατούμενός τους θα είναι ο Ουκαμπίρ. «Γαμ@@@@ε τρομοκράτη» φώναζαν κάποιοι άλλοι.


Εξαιτίας των απειλών αυτών, ο κατηγορούμενος τρομοκράτης κρατείται στην απομόνωση.



Ο Ουκαμπίρ είναι ο μοναδικός από τους κατηγορούμενους για εμπλοκή στις τρομοκρατικές επιθέσεις στη Βαρκελώνη και την Καμπρίλς που παραδόθηκε. Εμφανίστηκε σε αστυνομικό τμήμα της πόλης Ρίπολ (όπου δρούσε ο τζιχαντιστικός πυρήνας) λίγη ώρα αφού ο Γιουνές Αμπουγιακούμπ έπεσε πάνω σε πεζούς στη Λας Ράμπλας σκοτώνοντας 14 ανθρώπους.

Είναι ο άνθρωπος που νοίκιασε το βαν με το οποίο έγινε η επίθεση. Ο ίδιος επιμένει ότι πίστευε πως θα το χρησιμοποιήσουν για μετακόμιση.

Ο εισαγγελέας που έχει αναλάβει την υπόθεση, όμως, έκρινε πως υπάρχουν σαφείς ενδείξεις για εμπλοκή του Ουκαμπίρ στην επίθεση. Ο 28χρονος Ισπανο-μαροκινός κατηγορείται για φόνο, συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση και κατοχή εκρηκτικών.

Πηγή: rt.com
newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.