Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΧΑΘΗΚΑΝ ΤΑ ΙΧΝΗ ΤΟΥ «ΘΕΡΙΑΚΛΗ» ΠΑΠΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΣΑΡΑ! ΔΗΛΩΣΕ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ Η ΠΑΠΑΔΙΑ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟ ΤΟΥ

Μία εξαφάνιση ερευνούν τις τελευταίες ώρες οι αρχές που αφο Ο «θεριακλής» παπάς που είχε συλληφθεί πριν μερικές ημέρες για καλλιέργ...

papas-exo



Μία εξαφάνιση ερευνούν τις τελευταίες ώρες οι αρχές που αφο

Ο «θεριακλής» παπάς που είχε συλληφθεί πριν μερικές ημέρες για καλλιέργεια χασίς έφυγε από το σπίτι του σημαίνοντας συναγερμό στις αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 40χρονος ιερέας, χωρίς να πει τίποτε στην οικογένειά του, πήρε τα προσωπικά του αντικείμενα κι έφυγε από την Μεσαρά με τα ίχνη του να έχουν… χαθεί!




Την εξαφάνισή του δήλωσε χθες στο αστυνομικό τμήμα η παπαδιά με τις αρχές να έχουν ξεκινήσει τις έρευνες για τον εντοπισμό του.

Όπως ήδη έχει γράψει το cretapost, ο 40χρονος ιερέας είχε συλληφθεί την περασμένη Παρασκευή όταν οι αστυνομικοί σε έλεγχο που έκαναν στο σπίτι του βρήκαν δύο δενδρύλλια χασίς σε πλήρη ανάπτυξη και 95 γραμμάρια ινδικής κάνναβης.

Ο εισαγγελέας άσκησε ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος στον παπά ενώ την ίδια ώρα η Ιερά Μητρόπολη Γορτύνης και Αρκαδίας τον «έπαυσε» από τα καθήκοντά του.

Από τότε ο 40χρονος σκεφτόταν σοβαρά το ενδεχόμενο να φύγει από την οικογένειά του, όπως φημολογείται στην περιοχή, ωστόσο δεν άφησε κανένα σημείωμα στους οικίους του.

cretapost

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.