Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΟΛΥΤΗ ΦΡΙΚΗ: ΕΣΦΑΞΕ ΤΗ ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΦΑΓΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΕ ΠΙΚΑΝΤΙΚΗ ΣΑΛΤΣΑ!

Οι αστυνομικοί που αντίκρυσαν το αποτρόπαιο θέαμα διαπίστωσαν τις φρικιαστικές λεπτομέρειες: ο 35χρονος τής είχε αφαιρέσει τα έντερα κ...




Οι αστυνομικοί που αντίκρυσαν το αποτρόπαιο θέαμα διαπίστωσαν τις φρικιαστικές λεπτομέρειες: ο 35χρονος τής είχε αφαιρέσει τα έντερα και την καρδιά, την οποία έφαγε αφού την γαρνίρισε με τσάτνεϊ




Μία φρικαλέα ιστορία που ξεπερνά και την πιο νοσηρή φαντασία εκτυλίχθηκε στην Ινδία. Ένας 35χρονος κατηγορείται ότι μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τη μητέρα του, προτού ξεριζώσει την καρδιά της και την... φάει γαρνιρισμένη με πιπέρι και chutney (σσ.είδος σάλτσας)

Ο 35χρονος, ο οποίος ήταν άνεργος και συνάμα αλκοολικός, επισκέφθηκε την 65χρονη μητέρα του στο σπίτι της στην πόλη Κολαπούρ της βόρειας Ινδίας για να της ζητήσει χρήματα.

Όταν εκείνη αρνήθηκε να του δώσει, θόλωσε, πήρε ένα κουζινομάχαιρο και την μαχαίρωσε μέχρι θανάτου. Οι αστυνομικοί που αντίκρυσαν το αποτρόπαιο θέαμα διαπίστωσαν τις φρικιαστικές λεπτομέρειες: ο 35χρονος τής είχε αφαιρέσει τα έντερα και την καρδιά, μέρος της οποίας φέρεται να έχει φάει αφού την γαρνίρισε με τσάτνεϊ.




Οι γείτονες ανέφεραν ότι τον είδαν να περπατά έξω από το σπίτι με ματωμένα χέρια σχεδόν μία ώρα αφότου άκουσαν τις κραυγές και κάλεσαν την αστυνομία, η οποία τον συνέλαβε.

«Ήταν άνεργος και επιβίωνε με τη σύνταξη της μητέρας του», δήλωσε ο επικεφαλής της αστυνομικής διεύθυνσης της πόλης.

«'Ηταν αλκοολικός και συχνά άρπαζε χρήματα από τη μητέρα του. Η σύζυγός του και τα τρία παιδιά του είχαν μετακομίσει στο Μουμπάι. Η μητέρα του αγανάκτησε, δανείζοντάς του συνεχώς λεφτά και στο τέλος αρνήθηκε. Σε κατάσταση αμόκ τη μαχαίρωσε μέχρι θανάτου, ξερίζωσε την καρδιά της και την έβαλε στο πιάτο», πρόσθεσε.

«Μερικά κομμάτια του στομάχου και της καρδιάς της είχαν ξεριζωθεί και βρέθηκαν δίπλα στο πτώμα μαζί με πιπέρι και τσάτνεϊ όταν έφτασε η αστυνομία στον τόπο του εγκλήματος. Εικάζουμε ότι έχει φάει κάποια, αλλά θα το επιβεβαιώσουμε μετά τις ιατρικές εξετάσεις», σημείωσε χαρακτηριστικά

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.