Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΜΩΡΕ...!!! Ο ΑΛΥΣΟΔΕΜΕΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ «ΑΔΕΙΑΖΕΙ» ΜΕ ΕΝΑ ΤΟΥΙΤ ΤΟΝ ΒΟΥΤΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΠΑΡΕΛΑΣΕΩΝ

«ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο,ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΟΙ ΜΑΘΗΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ... ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ» ΟΣΟΙ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΤΥΠΟΥΣ ...






«ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο,ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΟΙ ΜΑΘΗΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ... ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ» ΟΣΟΙ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΤΥΠΟΥΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΒΟΥΤΣΗ ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ
Ενδοκυβερνητικές «αναταράξεις» προκαλούν οι σημερινές δηλώσεις του προέδρου της Βουλής, Νίκου Βούτση, σχετικά με τις παρελάσεις, μιας και την αντίδρασή του, εκτός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, εξέφρασε και ο υπουργός Εθνικής Αμυνας και επικεφαλής των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος, μέσω Twitter.



«Οι δηλώσεις του προέδρου της Βουλής μας βρίσκουν απόλυτα αντίθετους όπως και την μεγάλη πλειοψηφία των Ορθόδοξων Ελλήνων», υπογράμμισε ο κ. Καμμένος σε ανάρτησή του.





Υπενθυμίζεται ότι, αναφερόμενος στις παρελάσεις, στον απόηχο και του «θορύβου» που είχε προκαλέσει τις τελευταίες ημέρες το ζήτημα της επιλογής σημαιοφόρων μέσω κλήρωσης, ο κ. Βούτσης τόνισε: «Δεν πιστεύω πως είναι ότι καλύτερο. Δεν είναι τυχαίο που δεν συμβαίνει σχεδόν πουθενά στην Ευρώπη. Πιστεύω πως και σε αυτό το θέμα θα πρέπει να ξεκινήσει ένας ουσιαστικός διάλογος και για τις παρελάσεις και εννοώ παρελάσεις που έχουν ένα στρατιωτικό "στυλ"» .

kathimerini

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.