Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΕ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΥΧΝΑ... ΦΙΔΙ ΜΕ ΑΛΦΙΣΜΟ ΜΟΛΙΣ ΕΧΕΙ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΤΡΙΑ ΜΩΡΑ - ΒΙΝΤΕΟ

Φίδι με αλφισμό μόλις γέννησε τρία μωρά φίδια. Κάτι που δεν το βλέπουμε κάθε μέρα στο διαδίκτυο... Το σπάνιο φίδι με αλφισμό του π...







Φίδι με αλφισμό μόλις γέννησε τρία μωρά φίδια. Κάτι που δεν το βλέπουμε κάθε μέρα στο διαδίκτυο...
Το σπάνιο φίδι με αλφισμό του παρακάτω βίντεο γέννησε τρία μικρά φιδάκια. Ο ιδιοκτήτης του κατέγραψε με την βοήθεια της κάμεράς του, ολόκληρη την διαδικασία ζευγαρώματος και γέννησης.




Ο αλφισμός ή αλμπινισμός ή λευκοπάθεια είναι πάθηση που εμφανίζεται εκ γενετής σ’ ένα άτομο και σαν κύρια συνέπεια έχει το λευκό χρώμα στο δέρμα και στις τρίχες των μαλλιών και ολόκληρου του σώματος, ενώ η ίριδα των ματιών είναι ρόδινη. Και τα ζώα και τα φυτά μπορούν να πάσχουν από αλφισμό.

Στα ζώα τα συμπτώματα του αλφισμού παρουσιάζονται όπως ακριβώς και στον άνθρωπο, ενώ στα φυτά προκαλείται από έλλειψη χλωροφύλλης και αλλάζει το χρώμα των λουλουδιών, π.χ. λευκά άνθη σε φυτά που κάτω από φυσιολογικές συνθήκες θα έπρεπε να ήταν κόκκινα.

Κατά κανόνα, τα ερπετά είναι ωοτόκα, αν και ορισμένα είδη φιδιών είναι σε θέση να γεννήσουν ζωντανά μικρά. Οι βόες και οι κροταλίες γεννούν μωρά.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.