Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ: ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΑΣ ΓΚΟΜΕΝΑΣ ΤΟΥ ΚΡΥΒΟΤΑΝ Ο ΑΛΒΑΝΟΣ ΔΡΑΠΕΤΗΣ

Στο σπίτι της 41χρονης Βουλγάρας φίλης του στο Ηράκλειο κρυβόταν επί πέντε μήνες ένας 44χρονος Αλβανός που είχε δραπετεύσει στις 6 Μ...

Ηράκλειο: Δραπέτης κρυβόταν για 5 μήνες στο σπίτι της Βουλγάρας φίλης του




Στο σπίτι της 41χρονης Βουλγάρας φίλης του στο Ηράκλειο κρυβόταν επί πέντε μήνες ένας 44χρονος Αλβανός που είχε δραπετεύσει στις 6 Μαρτίου από τις αγροτικές φυλακές της Αγιάς Χανίων. Ένας τυχαίος έλεγχος από άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε. οδήγησε στην σύλληψη και των δυο.




Οι αστυνομικοί σταμάτησαν για έλεγχο το ζευγάρι των αλλοδαπών σε έναν δρόμο του Ηρακλείου και διαπίστωσαν ότι τα έγγραφα των αρχών της Αλβανίας που τους έδειξε ο 44χρονος ήταν πλαστά. Έτσι, τον οδήγησαν μαζί με την 41χρονη σύντροφό του στην Ασφάλεια για την προανάκριση, όπου κατασχέθηκαν τα πλαστά έγγραφα αλλά αποκαλύφθηκε ότι ήταν δραπέτης και συνελήφθη.

Μαζί του συνελήφθη για υπόθαλψη εγκληματία και η 41χρονη αλλοδαπή που τον φιλοξενούσε στην κατοικία της μετά την απόδρασή του από το κατάστημα κράτησης της Αγιάς. Και οι δυο οδηγήθηκαν με ξεχωριστές δικογραφίες στους εισαγγελείς Πλημμελειοδικών Ηρακλείου και Χανίων αντίστοιχα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.