Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΥΠ 4 ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ... ΑΛΛΑ Ο ΤΟΣΚΑΣ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΟΤΙ Η ΑΘΗΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ

Τέσσερις ισλαμιστές εξτρεμιστές που βρίσκονται στην Ελλάδα και θεωρείται ότι ανήκουν σε τζιχαντιστικούς πυρήνες που σχετίζονται με το Ισ...





Τέσσερις ισλαμιστές εξτρεμιστές που βρίσκονται στην Ελλάδα και θεωρείται ότι ανήκουν σε τζιχαντιστικούς πυρήνες που σχετίζονται με το Ισλαμικό Κράτος έχει σύμφωνα με πληροφορίες που
δημοσιεύει η Real News, υπό καθημερινή παρακολούθηση η ΕΛ.ΑΣ και οι μυστικές υπηρεσίες της χώρας.




Η Αθήνα δεν έχει κάποια ένδειξη ότι είναι στόχος των τζιχαντιστών, αλλά όπως λέει ο αρμόδιος υπουργός, Νίκος Τόσκας, ουδείς μπορεί να είναι σίγουρος για τέτοια θέματα.
Η ΕΛ.ΑΣ σε συνεργασία με την ΕΥΠ, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα της Real News, έχει εντοπίσει τέσσερις εξτρεμιστές που χρησιμοποιούν «περίεργες εκφράσεις», έχουν επαφές με «ύποπτα» πρόσωπα στο εξωτερικό και τουλάχιστον δύο από αυτούς έχουν υπηρετήσει στον ISIS.
Οι δύο είναι μαροκινής καταγωγής και οι άλλοι δύο αιγυπτιακής, έχουν εισέλθει στη χώρα μας με το προσφυγικό ρεύμα και θεωρούνται ιδιαίτερα «σκληροί», ωστόσο δεν έχουν δώσει αφορμή για σύλληψή τους.






Υπό παρακολούθηση βρίσκονται επίσης και άλλα άτομα σε προσφυγικά κέντρα, παράτυπα τζαμιά, κυρίως στην Αττική και σε άλλες περιοχές της χώρας.
Έτσι η Αστυνομία έχει ενισχύσει τις περιπολίες σε εμπορικούς δρόμους σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και λαμβάνει μέτρα για την παρεμπόδιση της κυκλοφορίας σε πολυσύχναστους εμπορικούς και τουριστικούς χώρους.
aixmi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.