Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΩΡΑ... ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΧΤΥΠΗΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ... 3 ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύονται τρία από τα τέσσερα μέλη της ελληνικής οικογένειας που τραυματίστηκε από την επίθεση στη Βαρκελών...

Σε κρίσιμη κατάσταση 3 από τα 4 μέλη της ελληνικής οικογένειας που τραυματίστηκε από την επίθεση στη Βαρκελώνη-ΤΩΡΑ





Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύονται τρία από τα τέσσερα μέλη της ελληνικής οικογένειας που τραυματίστηκε από την επίθεση στη Βαρκελώνη.




Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για μία τετραμελή ελληνική οικογένεια, όπου εκτός από τον πατέρα, η σύζυγός του, η οποία δεν είναι ελληνικής καταγωγής, και τα δύο τους παιδιά είναι σε κρίσιμη κατάσταση, σύμφωνα με το Γενικό Ελληνικό Προξενείο της Βαρκελώνης, σε επικοινωνία που είχε με το enikos.gr

Υπενθυμίζουμε ότι... Σε τρομοκρατικό συναγερμό βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα η Βαρκελώνη, όταν ένα βαν έπεσε με φόρα πάνω στο ανυποψίαστο πλήθος στην περιοχή Ράμπλας.

Αυτή την ώρα είναι σε εξέλιξη η επιχείρηση της αστυνομίας κοντά στο σημείο της επίθεσης καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, δύο ένοπλοι οι οποίοι ενδέχεται να είναι ο οδηγός και ο συνοδηγός του Βαν, βρίσκονται ταμπουρωμένοι σε εστιατόριο, ενώ εκφράζονται φόβοι για ταυτόχρονα χτυπήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.