Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΙ ΕΚΠΛΗΞΗ...!!! ΚΑΒΑΛΑ: ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ 3 ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣΙΑΝΟΙ ΠΟΥ ΘΗΣΑΥΡΙΖΑΝ ΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΛΑΘΡΑΙΑ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΑ

Συνελήφθησαν τρεις υπήκοοι Μπανγκλαντές ηλικίας 46, 38 και 32 χρόνων, οι οποίοι ασκούσαν πλανόδιο υπαίθριο εμπόριο χωρίς να διαθέτο...

Εκατοντάδες είδη παρεμπορίου κατασχέθηκαν στην Καβάλα






Συνελήφθησαν τρεις υπήκοοι Μπανγκλαντές ηλικίας 46, 38 και 32 χρόνων, οι οποίοι ασκούσαν πλανόδιο υπαίθριο εμπόριο χωρίς να διαθέτουν την απαραίτητη άδεια

Η επιχείρηση που οργάνωσαν οι άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε. σε μια παραλιακή περιοχή της Καβάλας, στο πλαίσιο δράσεων για την καταπολέμηση του παρεμπορίου, οδήγησε στην σύλληψη τριών αλλοδαπών και την κατάσχεση εκατοντάδων ειδών που διέθεταν προς πώληση.




Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν τρεις υπήκοοι Μπανγκλαντές ηλικίας 46, 38 και 32 χρόνων, οι οποίοι ασκούσαν πλανόδιο υπαίθριο εμπόριο χωρίς να διαθέτουν την απαραίτητη άδεια και διέθεταν προς πώληση εκατοντάδες εμπορεύματα, μεταξύ των οποίων γυαλιά ηλίου, βραχιόλια, αξεσουάρ κινητών τηλεφώνων, αξεσουάρ παραλίας, ρολόγια χειρός και διάφορα άλλα μικροαντικείμενα.

Συνολικά, κατασχέθηκαν 1.679 είδη παρεμπορίου τα οποία πρόκειται να καταστραφούν, όπως ορίζει η Αστυνομία, ενώ στους τρεις αλλοδαπούς επιβλήθηκαν τα προβλεπόμενα διοικητικά πρόστιμα και οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας κατηγορούμενοι για παράβαση του νόμου περί πλανόδιου υπαίθριου εμπορίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.