Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΙ ΜΠΑΚΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΝ ΣΤΟΝ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΠΟ ΤΙΣ 3/08 - Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΟΚ

Μία επιστολή που οι Μπακς είχαν στείλει στην ΕΟΚ από τις 3 Αυγούστου απαγορεύοντας (!) ουσιαστικά από τότε τη συμμετοχή του Γιάννη Αντ...







Μία επιστολή που οι Μπακς είχαν στείλει στην ΕΟΚ από τις 3 Αυγούστου απαγορεύοντας (!) ουσιαστικά από τότε τη συμμετοχή του Γιάννη Αντετοκούνμπο στην Εθνική ;έρχεται στο φως της δημοσιότητας.





Ο νέος τζένεραλ μάνατζερ της ομάδας του Μιλγουόκι αναφέρει στην επιστολή που δημοσιεύει η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα»: «Αγαπητέ κύριε Βασιλακόπουλε, παρακαλώ δείτε την επισυναπτόμενη επιστολή από τους Μιλγουόκι Μπακς σχετικά με τον Γιάννη και τη συμμετοχή του στην Εθνική ομάδα. Σύμφωνα με την επισυναπτόμενη επιστολή, και ελπίζοντας σε ένα τηλεφώνημα μεταξύ των δυο μας, δεν επιτρέπεται στον Γιάννη να συμμετάσχει με την Εθνική ομάδα μέχρι να ενημερωθείτε περαιτέρω από εμάς».





Με κοινοποίηση της επιστολής στον αντιπρόεδρο του ΝΒΑ, Ντέιβιντ Βάις, στον γιατρό των Μπακς, Γουίλιαμ Ράας και στον μάνατζερ του Γιάννη Αντετοκούνμπο, Άλεξ Σαράτση, αναφέρει: «Επανερχόμαστε σε ένα e-mail που σας έστειλε το ΝΒΑ στις 2 Αυγούστου 2017. Παρακαλούμε να ενημερωθείτε, ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο εξετάστηκε από την γιατρό μας (δρ Γουίλιαμ Ράας), αφού προηγουμένως ένιωσε πόνο στο γόνατο από αθλητικές δραστηριότητες. Η εξέταση αποκάλυψε τραυματισμό στον χόνδρο στο δεξί γόνατό του. Ως αποτέλεσμα αυτής της κατάστασης, η οποία θέτει τον Γιάννη σε σημαντικό κίνδυνο τραυματισμού, είμαστε στη δυσάρεστη θέση να σας αναφέρουμε ότι οι Μπακς δεν μπορούν να επιτρέψουν στον Γιάννη να συμμετάσχει σε οποιαδήποτε δραστηριότητα μπάσκετ αυτή τη στιγμή, συμπεριλαμβανομένης και της ελληνικής Εθνικής ομάδας. Σχεδιάζουμε να επανεκτιμήσουμε την κατάσταση του Γιάννη την επόμενη εβδομάδα και θα σας πληροφορήσουμε αν υπάρξει κάποια βελτίωση στην κατάσταση της υγείας του.

Στο μεταξύ σας στέλνουμε την επικεφαλής μας στο τμήμα ενδυνάμωσης (Σούκι Χόμπσον) στην Ελλάδα για να βοηθήσει τον Γιάννη με την αποκατάσταση του γονάτου του. Ελπίζουμε ότι η κατάσταση του Γιάννη θα βελτιωθεί, έτσι ώστε να μπορέσει να συνεχίσει τις μπασκετικές του δραστηριότητες με την Εθνική ομάδα της Ελλάδας στην διοργάνωση της FIBA Ευρωμπάσκετ 2017. Σας ευχαριστώ για τη συνεργασία σας. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή θέλετε να συζητήσετε, παρακαλώ καλέστε με...».

Η επικεφαλής του τμήματος ενδυνάμωσης των Μπακς εξέτασε τελικά τον Γιάννη στην Κίνα και τότε εκείνος φέρεται να παραπονέθηκε για πόνους και οι Μπακς ξεκαθάρισαν στον παίκτη πως οι Μπακς δεν επιτρέπουν την συμμετοχή του στο Ευρωμπάσκετ.



topontiki

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.