Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΚΤΑΚΤΟ! ΟΜΑΔΙΚΟΣ ΒΙΑΣΜΟΣ 18ΧΡΟΝΗΣ ΣΤΑ ΓΡΕΒΕΝΑ... ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΟΥΣ ΔΡΑΣΤΕΣ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ...

Μια σοβαρή καταγγελία για βιασμό απασχολεί από το βράδυ της Δευτέρας (28/8/20174) τις αστυνομικές αρχές των Γρεβενών, αλλά και τη Γ...







Μια σοβαρή καταγγελία για βιασμό απασχολεί από το βράδυ της Δευτέρας (28/8/20174) τις αστυνομικές αρχές των Γρεβενών, αλλά και τη Γενική Περιφερειακή Διεύθυνση Αστυνομίας Δυτικής Μακεδονίας.




Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε σε κατάθεσή της 18χρονη κοπέλα το βράδυ της Δευτέρας, περίπου στις 10 μ.μ., οδηγήθηκε από 55χρονο άντρα σε εγκαταλειμμένο θερμοκήπιο της περιοχής, όπου την περίμεναν δυο νεαροί, ηλικίας 17 και 19 ετών.

Όπως αναφέρει η ίδια, στη συνέχεια ο 19χρονος άντρας τη βίασε, με τη βοήθεια του 17χρονου.

Η 18χρονη κατήγγειλε το περιστατικό στο Α.Τ. Γρεβενών, με τους άντρες της Ασφάλειας να συλλαμβάνουν τους τρεις άντρες, οι οποίοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα.

Εντός της ημέρας αναμένεται να ολοκληρωθεί η απολογία τους και όπως είναι φυσικό αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον η απόφαση εισαγγελέα και ανακριτή για την τύχη των τριών αντρών.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως οι αστυνομικές αρχές αντιμετωπίζουν με ιδιαίτερη προσοχή τη συγκεκριμένη καταγγελία, χωρίς να δίνουν περισσότερα στοιχεία για τη σοβαρή αυτή υπόθεση.

Πηγή: Kozanimedia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.