Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΗΝ ΕΣΠΑΣΕ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΜΕ ΛΑΔΙ... ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΜΕΝΗ Η 18ΧΡΟΝΗ ΚΟΠΕΛΙΤΣΑ, ΘΥΜΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ

Αποτροπιασμό προκαλεί η οικογενειακή τραγωδία που σημειώθηκε σήμερα το πρωί στην Πετρούπολη, όταν πατέρας αφού ξυλοκόπησε άγρια την κό...




Αποτροπιασμό προκαλεί η οικογενειακή τραγωδία που σημειώθηκε σήμερα το πρωί στην Πετρούπολη, όταν πατέρας αφού ξυλοκόπησε άγρια την κόρη του, έβαλε φωτιά στο διαμέρισμα, με σκοπό να την κάψει.




Όλα έγιναν λίγο μετά τις 10 το πρωί, όταν η Πυροσβεστική κλήθηκε να σβήσει μια πυρκαγιά σε διαμέρισμα της οδού Κύπρου στην Πετρούπολη, όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ του το newpost.gr.

Εκεί, στον διάδρομο του διαμερίσματος, οι πυροσβέστες εντόπισαν χωρίς τις αισθήσεις τους λόγω των αναθυμιάσεων και με ελαφρά εγκαύματα τον 55χρονο και τη 18χρονη, οι οποίοι αφού απεγκλωβίστηκαν διακομίστηκαν στο νοσοκομείο «Η Παμμακάριστος».

Όπως διαπιστώθηκε στο νοσοκομείο, οι δύο τραυματίες έχουν κυρίως εισπνευστικά εγκαύματα, καθώς και ελαφρά δερματικά εγκαύματα. Έχουν διασωληνωθεί και πρόκειται άμεσα να μεταφερθούν σε Μονάδες Εγκαυμάτων στο Θριάσιο και το ΚΑΤ.




Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες, η άτυχη κοπέλα εκτός από τα εγκαύματα φέρει και χτυπήματα στο πρόσωπο και το σώμα, τα οποία της κατάφερε ο πατέρας της. Στη συνέχεια, ο ίδιος έβαλε φωτιά σε μαγειρικό λάδι, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει πυρκαγιά στο διαμέρισμα.

Όπως δηλώνουν γείτονες της οικογένειας, οι καβγάδες ανάμεσα σε πατέρα και κόρη ήταν συχνοί, ενώ ο 55χρονος κατά το παρελθόν είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική.

Για το περιστατικό πραγματοποιεί έρευνες η Αστυνομία.

tribune

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.