Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟ ΚΡΥΒΟΥΝ...!! ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...!! ΥΠΟ ΑΚΡΑ ΜΥΣΤΙΚΟΤΗΤΑ Η ΕΛΑΣ ΣΥΝΕΛΑΒΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 15 ΜΑΧΗΤΕΣ ΤΟΥ ISIS...!!

Ανησυχία στην ΕΛ.ΑΣ., στην ΕΥΠ αλλά και στην ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη έχει προκαλέσει η παρουσία περίπου 300 µαχ...

550






Ανησυχία στην ΕΛ.ΑΣ., στην ΕΥΠ αλλά και στην ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη έχει προκαλέσει η παρουσία περίπου 300 µαχητών του ISIS σε Κόσοβο, Αλβανία αλλά και Βοσνία, ατόµων που έχουν επιστρέψει από το πολεµικό µέτωπο της Μέσης Ανατολής.




Φυσικά, η ανησυχία εστιάζεται στο ποιοι θα είναι οι επόμενοι στόχοι και αν αυτός ο «πυρήνας» των Βαλκανίων θα αποτελέσει τη νέα βάση του ISIS, ύστερα από το Παρίσι και τις Βρυξέλλες, για να αιματοκυλίσει την Ευρώπη.

Οι αξιωµατικοί της ΕΛ.ΑΣ. µιλούν για µια ισορροπία τρόµου στα νότια Βαλκάνια, που έχει άµεση σχέση και µε την ασφάλεια στην Ελλάδα.

Μάλιστα, είναι χαρακτηριστικό ότι σε πρόσφατη έκθεση της Europol (Ευρωπαϊκής Αστυνοµίας) αναφέρεται ότι το 2016 υπήρξαν στην Ελλάδα 15 συλλήψεις τζιχαντιστών επί συνόλου 718 που έγιναν σε όλη την Ευρώπη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τις συλλήψεις αυτές τις έκανε με απόλυτη μυστικότητα πριν από μερικούς μήνες το λιμενικό σε νησί του Αιγαίου.

ΠΗΓΗ: Παραπολιτικά

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.