Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΕΔΟΥΣΑ... XL ΚΟΛΥΜΠΟΥΣΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΟΥΟΜΕΝΟΥΣ ΣΕ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ

Όλο το προηγούμενο διάστημα οι λουόμενοι στις παραλίες της ευρύτερης περιοχής της Πάτρας έβλεπαν «σεντόνια» από μικρές καφέ τσούχτρε...






Όλο το προηγούμενο διάστημα οι λουόμενοι στις παραλίες της ευρύτερης περιοχής της Πάτρας έβλεπαν «σεντόνια» από μικρές καφέ τσούχτρες που έβγαιναν στα ρηχά να αποτρέπουν τη δική τους είσοδο στη θάλασσα.




Μάλιστα, πολλοί το τελευταιο διάστημα μάλλον είχαν εξοικιωθεί με την παρουσία των μικρών τσουχτρών. Το μέγεθος όμως των μεδουσών που εμφανίστηκε χθες στην περιοχή του Ρίου άλλους τους αιφνιδίασε κι άλλους τους κατατρόμαξε.

Δείτε τη μέδουσα-γίγα (για τα δεδομένα των ελληνικών θαλασσών) που... κολυμπούσε μαζί με τους λουόμενους σε μικρή απόσταση από τη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου:



Επίσης, εντύπωση προκάλεσε χθες το απόγευμα ο εντοπισμός πολλών νεκρών ψαριών που ξεβράστηκαν στον Καστελλόκαμπο, τις Δάφνες και το Προάστιο της Πάτρας.

Τα ψάρια εντοπίστηκαν από λουόμενους, ενώ ενημερώθηκε ο λιμενικός σταθμός του Ρίου, κλιμάκιο του οποίου πραγματοποίησε, σύμφωνα με πληροφορίες, αυτοψία. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ενημερώθηκαν οι αρμόδιες υπηρεσίες, προκειμένου να πάρουν δείγματα των νεκρών ψαριών και από το θαλασσινό νερό της περιοχής.

Πηγή: thebest.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.