Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

KI YΣΤΕΡΑ ΗΡΘΕ Η ΦΡΙΚΗ... ΤΑ 8 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΠΟΥ «ΣΤΟΙΧΙΣΑΝ» ΣΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΦΟΙΤΗΤΗ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ Β. ΚΟΡΕΑ - ΒΙΝΤΕΟ -

Είναι η στιγμή που βλέπουμε γιατί ο Αμερικανός φοιτητής καταδικάστηκε σε 15 χρόνια καταναγκαστικής εργασίας στη Βόρεια Κορέα. Στο β...




Είναι η στιγμή που βλέπουμε γιατί ο Αμερικανός φοιτητής καταδικάστηκε σε 15 χρόνια καταναγκαστικής εργασίας στη Βόρεια Κορέα.

Στο βίντεο που δημοσιεύει η Daily Mail, βλέπουμε το 21χρονο Otto Warmbier ο οποίος που βρισκόταν στη Βόρεια Κορέα για διακοπές να κλέβει από τοίχο του ξενοδοχείου του προπαγανδιστικό υλικό που εξυμνούσε τον Κιμ Γιονγκ Ιλ, πατέρα του Κιμ Γιονγκ Ουν.




Ο 21χρονος καταδικάστηκε σε 15 χρόνια καταναγκαστικής εργασίας σε στρατόπεδο λόγω της κλοπής του πόστερ. Καταδικάστηκε για εγκλήματα κατά του κράτους, ενώ στο άκουσμα της ποινής που του επιβλήθηκε ξέσπασε σε κλάματα, περιγράφοντας την πράξη του ως «το χειρότερο λάθος της ζωής του».

Στο μπάνερ αναγράφεται: «Ας οπλιστούμε με τον πατριωτισμό του Κιμ Γιονγκ Ιλ!». Για να κλέψει το υλικό ο αμερικανός φοιτητής μπήκε σε τμήμα του ξενοδοχείου που επιτρεπόταν η είσοδος μόνο στο προσωπικό, που όμως προστατευόταν από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.