Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΕ ΝΕΟ ΚΤΗΡΙΟ ΤΑ «ΒΑΤΡΑΧΙΑ» ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ

Η διαδικασία μετεγκατάστασης - στέγασης της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ. μιας επίλεκτης μονάδα της Χώρας, με πολλές επιτυ...





Η διαδικασία μετεγκατάστασης - στέγασης της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ. μιας επίλεκτης μονάδα της Χώρας, με πολλές επιτυχίες στο πεδίο δράσης της σε επιχειρήσεις υψηλού επιπέδου, κινδύνου και σπουδαιότητας, απαιτεί προγραμματισμό και οργάνωση για την αποφυγή τυχόν προβλημάτων στην απρόσκοπτη άσκηση των καθηκόντων και της επιχειρησιακής ετοιμότητας της Μονάδας.




Στο πλαίσιο αυτό, το νέο ΔΣ της ΠΕΑΛΣ σας ενημερώνει ότι με πρωτοβουλία της Πολιτικής Ηγεσίας – έχουν επιταχυνθεί οι διαδικασίες για τη μετεγκατάστασή της Μονάδας σε νέα κτιριακή υποδομή αλλά και κατάλληλο χώρο για τη στέγαση – φύλαξη των πλωτών επιχειρησιακών μέσων της, έχει ολοκληρωθεί η απαραίτητη αρχιτεκτονική αποτύπωση και βρίσκεται σε εξέλιξη η εξεύρεση του σχετικού κονδυλίου που απαιτείται για την ολοκλήρωση του έργου.





Επιπρόσθετα, ενημερώνουμε για την επανεκκίνηση - πρωτοβουλία της Πολιτικής Ηγεσίας - των διαδικασιών που απαιτούνται για την ολοκλήρωση της δωρεάς σκαφών στη ΜΥΑ για την επιχειρησιακή αναβάθμιση της μονάδας, από την Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών, που εκκρεμεί από το 2014.

Έχοντας ως κοινό στόχο ένα Λιμενικό Σώμα αντάξιο της ιστορίας του και των προσδοκιών των στελεχών του, εμείς από την πλευρά μας, με διάθεση συνεργατικότητας, διαβεβαιώνουμε ότι θα σταθούμε αρωγοί και συμπαραστάτες στις προσπάθειες των αρμόδιων Υπηρεσιών.

Εξάλλου είναι διαχρονικά δεδομένη η συνδρομή και η συμβολή της ΠΕΑΛΣ προς αυτή την κατεύθυνση, απόρροια της καθαρότητας των προθέσεων και των διαθέσεών μας όχι μόνο στα συνδικαλιστικά μας δρώμενα αλλά και στα υπηρεσιακά θέματα.

Η ΠΕΑΛΣ θα ενημερώνεται για την πρόοδο των διαδικασιών και με νεότερες ανακοινώσεις θα σας κρατά ενήμερους.

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας
Σπυρίδων ΠΑΣΣΑΚΟΣ Ιωάννης ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ

bloko

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.