Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΕΘΑΝΕ ΤΟ ΝΥΧΤΟΚΑΜΑΤΟ ΚΑΙ ΔΕ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΤΙ ΣΤΡΟΦΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΤΗΝ... ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΗΣ -ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ - Η ΑΝΝΟΥΛΑ Η ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΗ

Η κόρη του Γιάννη Φλωρινιώτη ως η... Βασιλειάδου της εποχής μας άνοιξε γραφείο συνοικεσίων! Η Αννούλα Φλωρινιώτη αποφάσισε, παράλληλα με ...




Η κόρη του Γιάννη Φλωρινιώτη ως η... Βασιλειάδου της εποχής μας άνοιξε γραφείο συνοικεσίων! Η Αννούλα Φλωρινιώτη αποφάσισε, παράλληλα με την καλλιτεχνική πορεία της, να εκμεταλλευτεί επαγγελματικά το ταλέντο που έχει από μικρή να βρίσκει ταίρι σε φίλους και γνωστούς.






ΑΠΟ ΤΗΝ
ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

«Από μικρή οι φίλοι μου με λέγανε... Βασιλειάδου, γιατί πάντα ήθελα να τους ζευγαρώνω όλους» λέει στην «Espresso» και συμπληρώνει: «Αυτό το έκανα πάντα στη ζωή μου και, επειδή η φύση της δουλειάς μου είναι τέτοια που απαιτούνται και αρκετά ταξίδια στο εξωτερικό, φρόντιζα να φέρνω κοντά φίλους ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΗ • Η Αννούλα Φλωρινιώτη άνοιξε την πόρτα του γραφείου της στην «Espresso» (Φωτό: ΧΡΗΣΤΟΣ ΖΗΝΑΣ)που γνώριζα έξω με φίλους μου στην Ελλάδα. Αυτό μου έδινε διπλή χαρά και είμαι πολύ περήφανη που το χόμπι μου το έκανα επάγγελμα» παραδέχεται και μας ενημερώνει πως έχει ήδη πολλές εγγραφές νέων -από 25 χρονών- αλλά και ηλικιωμένων -έως 70 χρονών-, που αναζητούν το άλλο τους μισό, έναν καλό γάμο ή μια σοβαρή σχέση. «Αυτό που μου έχει κάνει μεγάλη εντύπωση είναι ότι έρχονται στο γραφείο άνδρες μεγάλης ηλικίας, οι οποίοι θέλουν απεγνωσμένα να κάνουν ένα παιδί» αποκαλύπτει για τα περίεργα που έχει συναντήσει στη μέχρι τώρα λειτουργία της νέας της επιχείρησης.

Η showwoman -και πλέον και επιχειρηματίας- μοιράζεται μαζί μας και τις αντιδράσεις που συνάντησε όταν πήρε την απόφασή της να ανοίξει το γραφείο συνοικεσίων.

«Αυτοί που μου έλεγαν “μην το κάνεις” ήταν αυτοί που γράφτηκαν πρώτοι!» μας λέει και εξηγεί γιατί... «Είδαν τις εγγραφές που έκανα σε νέους ανθρώπους, ευκατάστατους και όμορφους, για τους οποίους κανείς δεν θα πίστευε ότι θα πήγαιναν σε κάποιο γραφείο προκειμένου να βρουν τον άνθρωπο της ζωής τους. Κατάλαβαν, λοιπόν, ότι δεν χρειάζεται να έχεις κάποιο πρόβλημα για να είσαι μόνος σου. Μπορεί απλώς να ευθύνονται οι λανθασμένες επιλογές, οι πολλές ώρες εργασίας αλλά και οι πολυετείς σπουδές, αφήνοντας σε δεύτερη μοίρα την αναζήτηση συντρόφου». Ωστόσο, υπάρχουν κι αυτοί που επισκέπτονται το γραφείο για να τη συναντήσουν. «Είναι κάποιοι που απευθύνθηκαν στο γραφείο μου μόνο και μόνο για να ασχοληθώ μαζί τους. Είναι και κάποιοι που μου έχουν κάνει πρόταση γάμου, αλλά ο μόνος άνθρωπος που δεν θέλει να παντρευτεί σε αυτό το γραφείο είμαι εγώ» λέει γελώντας.




Πολλές εγγραφές

Το... πάθος της για τα προξενιά ενισχύεται και από την παραδοχή της ότι δεν είναι επαγγελματίας του χώρου. «Πρώτη φορά το κάνω στη ζωή μου, αλλά το κάνω με πολλή αγάπη και όποιος με γνωρίζει ξέρει ότι για μένα αυτό το γραφείο δεν είναι επιχείρηση αλλά ευχαρίστηση».

Μάλιστα, κάποιοι έχουν ήδη αρχίσει με επιτυχία τα ραντεβού που έχουν κλειστεί μέσω της Αννούλας, γεγονός που της έχει κάνει μεγάλη εντύπωση, καθώς το «Δεσμός Ζωής by Annoula», όπως λέγεται το γραφείο που έχει ανοίξει στον Πειραιά, μετράει μόλις λίγες εβδομάδες λειτουργίας. «Ούτε μήνας δεν είναι που έχουμε ανοίξει και ήδη έχουμε πολλές εγγραφές, αν σκεφτεί κανείς ότι δεν έχει γίνει διαφήμιση, αλλά ότι η προώθηση του γραφείου γίνεται από στόμα σε στόμα» αναφέρει εντυπωσιασμένη, αλλά και ικανοποιημένη η Αννούλα.

Οσο για το κόστος συμμετοχής στο πρόγραμμα γνωριμιών, η Αννούλα, λαμβάνοντας υπόψη της την οικονομική κρίση, είναι απόλυτη. «Εχω χαμηλή τιμή, προκειμένου να μπορέσουν άνθρωποι και με μικρό εισόδημα να βρουν το ταίρι τους» αναφέρει και ολοκληρώνοντας την κουβέντα μας ευχαριστεί τον άνθρωπο που τη βοήθησε στο ξεκίνημά της: «Με εμπιστεύτηκε ο επιτυχημένος στον τομέα των γνωριμιών Σωκράτης Μαυρίδης, ο οποίος μου έδωσε το ελεύθερο να αναλάβω το γραφείο, λέγοντάς μου ότι μου έχει απέραντη εμπιστοσύνη. Είναι χρόνια στον χώρο και αυτό μου έδωσε ακόμη μεγαλύτερη δύναμη για το νέο μου ξεκίνημα» λέει χαρακτηριστικά η Αννούλα που έχει βαλθεί να γίνει η... εθνική μας προξενήτρα. Πάντως επειδή δεν μπορεί να αφήσει τους fans της ανικανοποίητους η κόρη του Φλωρινιώτη δεν αποχωρίζεται την πίστα και έτσι αυτή την περίοδο εμφανίζεται σε νυχτερινό κέντρο της Τρούμπας.


espressonews

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.