Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟΣΟ ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟΝ ΒΑΛΟΥΜΕ... «ΒΟΜΒΑ» ΑΠΟ ΤΟ ΔΝΤ: ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ - ΣΤΟ… ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΤΑ ΑΝΤΙΜΕΤΡΑ

Το αφήγημα της κυβέρνησης για τα αντίμετρα, τα οποία υποτίθεται θα ίσχυαν ως ανταπόδοση στα σκληρά μέτρα που ελήφθησαν για να κλείσει ...

«Βόμβα» από το ΔΝΤ: Νωρίτερα τα μέτρα – Στο… περίμενε για τα αντίμετρα






Το αφήγημα της κυβέρνησης για τα αντίμετρα, τα οποία υποτίθεται θα ίσχυαν ως ανταπόδοση στα σκληρά μέτρα που ελήφθησαν για να κλείσει η δεύτερη αξιολόγηση, «κατεδάφισε» το ΔΝΤ.




Στην έκθεσή του που δημοσιοποιήθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής 21 Ιουλίου, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο ζητά νέα αιματηρά μέτρα μεταξύ των οποίων να τεθεί σε ισχύ η μείωση του αφορολόγητου το 2019 αντί για το 2020, όπως και να μπει «φρένο» στις προσλήψεις συμβασιούχων στο Δημόσιο.

Επίσης προτείνει να μειωθεί η χορήγηση κοινωνικών επιδομάτων μέχρι το τέλος του Ιουνίου του 2018 και να γίνει πιο «στοχευμένη» σε όσους τα έχουν ανάγκη.

Όσο για τα λεγόμενα «αντίμετρα», τα οποία σέρβιρε επικοινωνιακά η κυβέρνηση το «παράθυρο» για νέα μείωση του αφορολογήτου ορίου, επισημαίνει ότι η μείωση της έκτακτης εισφοράς και ό,τι άλλο περιλαμβάνει το «πακέτο», δεν πρόκειται να ισχύσουν πριν το 2023.


newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.