Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΑΣΤΙΓΑ ΟΙ ΖΩΟΚΛΕΦΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ: ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟ - ΦΥΛΑΚΑ ΚΑΙ ΦΟΡΤΩΣΑΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ΑΡΝΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΤΑ!

Το άτυχο ζώο είχε βρεθεί δηλητηριασμένο πριν από λίγες ημέρες και, τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης, ακολούθησε η εισβολή των ζω...





Το άτυχο ζώο είχε βρεθεί δηλητηριασμένο πριν από λίγες ημέρες και, τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης, ακολούθησε η εισβολή των ζωοκλεφτών




Στο αυτοκίνητο του... κοιμάται κάθε βράδυ ένας κτηνοτρόφος από την περιοχή των Γουρνών Πεδιάδος στο Ηράκλειο, για να εμποδίσει τυχόν νέα επιδρομή ζωοκλεφτών στο ποιμνιοστάσιό του το οποίο λεηλατήθηκε, αφού πρώτα οι δράστες είχαν θανατώσει τον σκύλο φύλακα!

Το άτυχο ζώο είχε βρεθεί δηλητηριασμένο πριν από λίγες ημέρες και, τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης, ακολούθησε η εισβολή των ζωοκλεφτών στο μαντρί από το οποίο άρπαξαν ανενόχλητοι τρία πρόβατα, πέντε αρνιά, τρεις κατσίκες και έναν τράγο! Όμως, στο ποιμνιοστάσιο έμειναν αρκετά ζώα και ο κτηνοτρόφος παίρνει τα μέτρα του για να μην του κλέψουν και αυτά!

Σύμφωνα με την καταγγελία του, δέκα ημέρες πριν κλαπούν τα ζώα του κοπαδιού του, οι ίδιοι -πιθανότατα- ζωοκλέφτες είχαν προσπαθήσει να κλέψουν και τα ζώα ενός γείτονά του, αλλά εκείνος τους αντιλήφθηκε την τελευταία στιγμή και αναγκάστηκαν να τραπούν σε φυγή άπρακτοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.