Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΝΑ ΜΠ@ΥΡΔΕΛΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΣΑΤΣΑ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ...!!! ΛΑΡΙΣΑ: ΓΥΦΤΟΙ ΠΛΑΚΩΣΑΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΛΗΞΑΝ ΒΑΡΙΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ!..

Επίθεση από περίπου 20 άτομων δέχθηκε την Κυριακή το πρωί πλήρωμα περιπολικού στην περιοχή της Ν. Σμύρνης στη Λάρισα. Σύμφωνα με κατα...







Επίθεση από περίπου 20 άτομων δέχθηκε την Κυριακή το πρωί πλήρωμα περιπολικού στην περιοχή της Ν. Σμύρνης στη Λάρισα. Σύμφωνα με καταγγελία της Ένωσης Αστυνομικών Λάρισας δύο αστυνομικοί δέχθηκαν απρόκλητη επίθεση από την συγκεκριμένη ομάδα με συνέπεια να τραυματιστούν και να διακομιστούν στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο τραυματίες φέρουν ελαφρές σωματικές βλάβες και είναι καλά στην υγεία τους.




Σε ανακοίνωσή της για το περιστατικό η Ένωση Αστυνομικών Λάρισας αναφέρει:

«Η Ένωση Αστυνομικών Λάρισας καταδικάζει την απρόκλητη επίθεση που δέχθηκε σήμερα 23-7-2017 ώρα 07:00, πλήρωμα περιπολικού της Άμεσης Δράσης, στη συνοικία της Νέας Σμύρνης, από περίπου είκοσι (20) Ρομά, με αποτέλεσμα το τραυματισμό του και τη διακομιδή του στο Νοσοκομείο.

Οι παραβατικές συμπεριφορές στη περιοχή από, κυρίως, νεαρούς Ρομά, βαίνουν σταθερά αυξανόμενες. Ως θεσμικοί εκπρόσωποι των Αστυνομικών δηλώνουμε απερίφραστα ότι επ’ ουδενί δεν είμαστε διατεθειμένοι να επιτρέψουμε τη δημιουργία «άβατων» στη περιοχή μας.

Ζητούμε από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Λάρισας την εφαρμογή ενός σοβαρού σχεδίου αστυνόμευσης της περιοχής, το οποίο δε θα εφαρμόζεται κατά το δοκούν, ανάλογα με το αν έχει ποδοσφαιρικό αγώνα ή άλλα μέτρα.

Ζητούμε από τους τοπικούς άρχοντες να στηρίξουν τη προσπάθεια της Αστυνομίας, δείχνοντας με τη στάση τους τη μηδενική ανοχή της Πολιτείας σε φαινόμενα ανομίας και ότι πλέον η ηρεμία και ο σεβασμός των δικαιωμάτων των υπολοίπων κατοίκων της περιοχής είναι υπεράνω των εκλογών και των ψήφων……

Τα ανωτέρω θα πρέπει να καταστήσουν σαφές στους «ψευτόνταήδες», ότι στα πλαίσια της Δημοκρατίας, σεβασμός και δικαιώματα είναι έννοιες αμφίδρομες, που δεν αφορούν μόνο τον Αστυνομικό, αλλά και τον ελεγχόμενο, καθώς επίσης ότι η συντεταγμένη Πολιτεία θα είναι αμείλικτη μαζί τους και εφόσον δεν αλλάξουν συμπεριφορά, θα υπάρχει μηδενική ανοχή και τα κρατητήρια θα γίνουν δεύτερο σπίτι τους.

Ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση στους συναδέλφους, δηλώνοντας την αμέριστη στήριξή μας, σε ότι χρειαστούν».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.