Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΣΣΕ, ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΛΑΛΟΥΣΗΣ ΣΕ ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ ΣΤΟ ΛΙΤΟΧΩΡΟ

O Διοικητής της Στρατιωτικής Υποστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης συμμετείχε σε αγώνα ανώμαλου δρόμου στο Λιτόχωρο Πιερίας. Ο αγώνας ...





O Διοικητής της Στρατιωτικής Υποστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης συμμετείχε σε αγώνα ανώμαλου δρόμου στο Λιτόχωρο Πιερίας.





Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 13 Ιουλίου 2017 με υποστήριξη του Ανωτάτου Στρατιωτικού Συμβουλίου Αθλητισμού (ΑΣΑΕΔ), του Δήμου Δίου Ολύμπου και του συλλόγου Οlympus Marathon, σύμφωνα με το site της Σχολής Ευελπίδων.




O Δοιηκητής πρώτος έδωσε το παράδειγμα και συμμετείχε στον αγώνα ανώμαλου δρόμου στο Λιτόχωρο Πιερίας. Ο αγώνας ανωμάλου δρόμου 10χλ διοργανώθηκε για πρώτη φορά στην περιοχή του Λιτοχώρου (Αφετηρία ήταν το Στρατόπεδο «ΚΑΝΑΠΙΤΣΑ» και ο τερματισμός στο Δημαρχείο Λιτοχώρου).





Σημειώνεται ότι η Σχολή Ευελπίδων διοργάνωσε τον αγώνα δρόμου 10 χλμ., με τη συμμετοχή αξιωματικών, Ευελπίδων και σπουδαστών από τις παραγωγικές σχολές (ΣΜΥ, ΣΣΑΣ, ΣΑΝ).



Συμμετείχαν 800 δρομείς που προέρχονταν εκτός από τη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων, από τη Στρατιωτική Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων (ΣΣΑΣ), από τη Σχολή Αξιωματικών Νοσηλευτικής (ΣΑΝ) και από τη Σχολή Μονίμων Υπαξιωματκών (ΣΜΥ).

Ο αγώνας δρόμου είχε αφετηρία τον Καταυλισμό του Πεδίου Ασκήσεων Καναπίτσας και τερματισμό την Πλατεία Λιτοχώρου.

onalert

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.