Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΓΓΡΑΦΟ: ΒΡΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΝΩΤΑΤΕΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!

Ζητούνται ακόμη περισσότεροι …χαφιέδες στην Τουρκία για να γίνουν ακόμη περισσότερες συλλήψεις γκιουλενιστών ή δήθεν γκιουλενιστών!...







Ζητούνται ακόμη περισσότεροι …χαφιέδες στην Τουρκία για να γίνουν ακόμη περισσότερες συλλήψεις γκιουλενιστών ή δήθεν γκιουλενιστών!

Ένα έγγραφο που δημοσιεύει η τουρκική ειδησεογραφική ιστοσελίδα Kronos, αποδεικνύει ότι οι διώξεις στην Τουρκία όχι μόνο δεν πρόκειται να σταματήσουν. Θα πολλαπλασιαστούν και το κυριότερο θα ΄ναι άδικες και αστήρικτες.




Το ανώτατο δικαστικό σώμα της Τουρκίας, το Συμβούλιο Δικαστών και Εισαγγελέων (HSK), έστειλε έγγραφο στους δικαστές σχετικά με τον τρόπο σύλληψης περισσότερων υποστηρικτών του κινήματος Γκιουλέν.

Η κατευθυντήρια γραμμή στους δικαστές στο εξασέλιδο έγγραφο είναι να βρουν περισσότερους πληροφοριοδότες και να κάνουν περισσότερες συλλήψεις.

Ποια είναι τα “αποδεικτικά στοιχεία” που αρκούν για να καταλήξει κάποιος σε μπουντρούμι;

Η συμμετοχή σε οποιαδήποτε φιλανθρωπική οργάνωση είναι έστω ύποπτη για σχέσεις με τον Γκιουλέν,η κατάθεση στην τράπεζα Asya ακόμη κι ενός δολαρίου και άλλα τέτοια φοβερά.


militaire.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.