Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΧΙ ΡΕ Μ@Λ@ΚΑ... ΕΙΝΑΙ ΘΡΑΣΥΤΑΤΟΙ...!!! Ο ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΟΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ, ΠΡΕΣΒΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑΣ ΦΕΡΝΑΝΤΕΖ, ΣΤΟ ΚΑΜΠΙΝΓΚ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΜΕ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΜΑΔΟΥΡΟ

Ο Φαρίντ Φερνάντεζ έκανε λόγο για άδικη δυσφήμηση της Βενεζουέλας και την επίθεση που δέχεται παρότι ο αριθμός των θυμάτων από τις ...






Ο Φαρίντ Φερνάντεζ έκανε λόγο για άδικη δυσφήμηση της Βενεζουέλας και την επίθεση που δέχεται παρότι ο αριθμός των θυμάτων από τις αντικυβερνητικές διαδηλώσεις που έχουν ξεσπάσει εκεί τους τελευταίους τέσσερις μήνες αυξάνεται διαρκώς





Στο Γιαννιτσοχώρι Ηλείας συνεχίζεται για πέμπτη ημέρα το «εναλλακτικό» κάμπινγκ των νέων του ΣΥΡΙΖΑ όπου μεταξύ άλλων κυριάρχησαν οι εκδηλώσεις συμπαράστασης στην Βενεζουέλα και στο καθεστώς Μαδούρο.

Στο «Apollo Village» με θέα τον κυπαρισσιακό κόλπο βρέθηκαν ο Πρέσβης της Βενεζουέλας, η Έφη Αχτσιόγλου, ο Νίκος Βούτσης, ο Δημήτρης Βίτσας και άλλα στελέχη του κόμματος ενώ τα κορίτσια του ΣΥΡΙΖΑ έδειξαν και τις χορευτικές τους ικανότητες στο ρεμπέτικο γλέντι που έγινε το βράδυ της Κυριακής στην Ζαχάρω.

Αν και η κατάσταση στην αποκαλούμενη «Δημοκρατία του Μπολιβάρ» βρίσκεται εκτός ελέγχου, οι νέοι του ΣΥΡΙΖΑ, επέλεξαν να έχουν επίσημο προσκεκλημένο τους τον πρεσβευτή της , ως κεντρικό ομιλητή σε εκδήλωση υπέρ του καθεστώτος Μαδούρο μαζί με τον Γιάννη Μπουρνούς, σύμβουλο του πρωθυπουργού με αρμοδιότητα την εξωτερική πολιτική καθώς και μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος διατηρεί στενότατους δεσμούς τόσο με την πρεσβεία όσο και με την ίδια τη λατινοαμερικανική χώρα. Η εκδήλωση είχε τίτλο, «Η γη του Μπολίβαρ σε αναβρασμό: Μια συζήτηση για τη νέα πραγματικότητα στη Λατινική Αμερική», στην οποία έγινε λόγος εκτός των άλλων, για την άδικη δυσφήμηση της χώρας και την επίθεση που δέχεται παρότι ο αριθμός των θυμάτων από τις αντικυβερνητικές διαδηλώσεις που έχουν ξεσπάσει εκεί τους τελευταίους τέσσερις μήνες αυξάνεται διαρκώς.



Το μεσημέρι του Σαββάτου έφτασε στο Γιαννιτσοχώρι η υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου η οποία ήταν εκ των βασικών ομιλητών στη συζήτηση «ΣΥΡΙΖΑ και εξουσία: Στρατηγική, όρια και δυνατότητες αριστερής πολιτικής» που ακολούθησε. Στην ίδια εκδήλωση μίλησαν ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Βίτσας και ο Σωτήρης Αλεξίου από τη Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ.



Οι πολιτικοί προβληματισμοί συναντήθηκαν με το τραγούδι και τον χορό καθώς οργανώθηκε ένα λαϊκό ρεμπέτικο γλέντι με ικαριώτικο και άλλους δημοτικούς χορούς όπου οι νέες της Αριστεράς απέδειξαν και τις χορευτικές τους ικανότητες. Στον χώρο του Apollo Camping διεξήχθησαν τουρνουά beach volley, ping-pong και σκάκι ενώ λειτούργησε βιβλιοπωλείο με βιβλία των κλασσικών του Μαρξισμού και όχι μόνο, μυθιστορήματα, ιστορικά δοκίμια, comics και πολλά άλλα.


Σήμερα, σύμφωνα με το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί συνάντηση και γνωριμία με ξένες αντιπροσωπείες της Αριστεράς από την Ευρώπη και τον κόσμο που έχουν λάβει πρόσκληση να βρεθούν στο camping ενώ στις 7.30 το απόγευμα θα ακολουθήσουν συνελεύσεις Σπουδάζουσας, μαθητών και εργαζομένων.



Οι δράσεις των φετινών εναλλακτικών διακοπών της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ ολοκληρώνονται την Τρίτη με το workshop, «Κατασκευάζοντας το συλλογικό, περνώντας από το εγώ στο εμείς. Πρακτικές και βιωματικές προσεγγίσεις» με συντονίστρια την Μαριώ Χαϊδοπούλου-Βρυχέα, Ερευνήτρια στο Ινστιτούτο «Νίκος Πουλαντζάς».



Οι νέοι θα αναχωρήσουν από το camping την Τετάρτη ενώ, καθ’ όλη τη διάρκεια του, η νέα γενιά της Αριστεράς είχε την ευκαιρία να απολαύσει την θερινή ραστώνη, στις αναπαυτικές ξαπλώστρες, στα μπαμπού καθίσματα κάτω από τα δέντρα, αλλά και να κολυμπήσει στα γαλανά κρυστάλλινα νερά του Ιονίου.




ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.