Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΚΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΠΑΡΑΧΑΡΑΚΤΕΣ ΓΕΜΙΣΑΝ ΠΛΑΣΤΑ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΑ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ

Απευθείας από το Σαντάνσκι –τη βουλγαρική πόλη που αποτελεί «πηγή» για τα παραχαραγμένα χαρτονομίσματα κάθε είδους- φαίνεται πως ήρθ...






Απευθείας από το Σαντάνσκι –τη βουλγαρική πόλη που αποτελεί «πηγή» για τα παραχαραγμένα χαρτονομίσματα κάθε είδους- φαίνεται πως ήρθαν ένας 50χρονος Βούλγαρος μαζί με τον 22χρονο γιο του για να πλημμυρίσουν με πλαστά χαρτονομίσματα την αγορά της Θράκης!




Οι δύο αλλοδαποί συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. στην Ξάνθη, λίγη ώρα αφ’ ότου είχαν κάνει αγορές με παραχαραγμένα χαρτονομίσματα των 100 ευρώ σε δύο καταστήματα χωριών της περιοχής και αποπειράθηκαν να κάνουν το ίδιο και σε τρίτο, αλλά έγιναν αντιληπτοί.

Μόλις είδαν τους αστυνομικούς, πέταξαν από το Ι.Χ. αυτοκίνητό τους ένα πλαστό χαρτονόμισμα των 50 ευρώ. Στην προανάκριση, που διενήργησε η Ασφάλεια και συνεχίζεται για να διαλευκανθεί πλήρως η δράση τους, προέκυψε ότι οι δυο Βούλγαροι είχαν εξαπατήσει και τον ιδιοκτήτη ενός καταστήματος σε χωριό της Ροδόπης ψωνίζοντας με πλαστό χαρτονόμισμα των 100 ευρώ.

Στην κατοχή των δραστών βρέθηκαν άλλο ένα παραχαραγμένο χαρτονόμισμα των 100 ευρώ, 500 λέβα Βουλγαρίας και 770,45 ευρώ από ρέστα που φαίνεται πως είχαν εισπράξει. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για κυκλοφορία παραχαραγμένων νομισμάτων με την οποία οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, ενώ το αυτοκίνητό τους κατασχέθηκε.

*** Παραχαράκτες –Αλβανοί, αυτή τη φορά- ήταν έτοιμοι να διοχετεύσουν πλαστά ευρώ και στην αγορά της Κορινθίας. Όμως, ο 26χρονος και η ανήλικη συνεργός του έγιναν αντιληπτοί όταν πλήρωσαν με πλαστό χαρτονόμισμα σε κατάστημα τοπικής κοινότητας του Δήμου Κορινθίων και συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε..

Στο όχημα στο οποίο επέβαιναν και κατασχέθηκε, αλλά και στην κατοχή της ανήλικης, βρέθηκαν 34 πλαστά χαρτονομίσματα, 468 ευρώ που ερευνάται αν προέρχονταν από ρέστα άλλων συναλλαγών και ακατέργαστη κάνναβη βάρους 20 γραμμαρίων. Το ζευγάρι παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κορίνθου με την κατηγορία της κυκλοφορίας παραχαραγμένων νομισμάτων, ενώ η Ασφάλεια διενεργεί προανάκριση για να εντοπίσει και άλλα θύματά τους.http://www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.