Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΛΟΣ Ο ΚΑΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΑΡΑΡΑΤΑΞΗΣ: ΠΑΡΑΝΤΟΥΡΟΥΣΕ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΣΗΜΙΤΗΣ, ΣΑΝ ΞΥΡΙΣΜΕΝΟΣ ΚΩΛΟΣ Ο ΤΖΕΦΡΥ, ΠΑΡΑΓΕΡΑΣΕ Η ΒΑΣΩ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ,!

Στελέχη γνωστά από παλιά ξαναβρέθηκαν στο συνέδριο από διαφορετικές αφετηρίες. Η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γ...

Φωτογραφία: Intime News







Στελέχη γνωστά από παλιά ξαναβρέθηκαν στο συνέδριο από διαφορετικές αφετηρίες.

Η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά ντυμένη στα λευκά αντάλλαξε θερμές χειραψίες με όλους. Η είδηση στην ομιλία της κυρίας Γεννηματά υπήρξε η άρνηση της συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ, σε αντίθεση με παλιότερη στρατηγική προσέγγισης με την κυβερνώσα παράταξη, η οποία προφανώς δεν βρήκε ανταπόκριση στους οπαδούς και ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ και εγκαταλήφθηκε.




Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και πρωθυπουργός και νυν πρόεδρος του ΚΙΔΗΣΟ Γιώργος Παπανδρέου εμφανίστηκε με ξυρισμένο το μουστάκι.

Ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης ευδιάθετος και χαμογελαστός, ο αειθαλής Παρασκευάς Αυγερινός, πρώην υπουργός Υγείας, η επίσης πρώην υπουργός Βάσω Παπανδρέου προκάλεσε αίσθηση με την ξανθιά φράντζα και το χαμόγελό της.

Παρών και ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης μαζί με την σύζυγό του Μαρέβα, ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος που απηύθυνε χαιρετισμό εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ.

Επίσης, παραβρέθηκαν οι δήμαρχοι Αθηναίων Γιώργος Καμίνης και Πειραιά Γιάννης Μώραλης, ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γιώργος Πατούλης, ο Κώστας Λαλιώτης, ο Μιλτιάδης Παπαϊωάννου, ο Κώστας Γείτονας, ο Φίλιππος Πετσάλνικος, ο Χάρης Θεοχάρης, οι καθηγητές Τάσος Γιαννίτσης, Γιάννης Βούλγαρης, Γιώργος Σωτηρέλλης, ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ Γιάννης Παναγόπουλος, ο πρώην νομάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός, ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ Κωνσταντίνος Μίχαλος, νυν και πρώην ευρωβουλευτές και όλοι οι βουλευτές της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.