Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΟΝΟ ΤΑ ΚΑΤΣΙΚΙΑ ΔΕΝ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΡΧΙΑ... ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΥΤΑ! ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ: ΝΕΟΙ ΓΕΡΟΙ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΒΑΛΑΝΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΧΩΡΙΣ ΔΙΠΛΩΜΑ...

Οι έλεγχοι απέδειξαν ότι ελάχιστοι ήταν εκείνοι που είχαν άδεια οδήγησης Δεν περνάει μέρα στο Αγρίνιο, που να μην συλληφθεί κ...





Οι έλεγχοι απέδειξαν ότι ελάχιστοι ήταν εκείνοι που είχαν άδεια οδήγησης





Δεν περνάει μέρα στο Αγρίνιο, που να μην συλληφθεί κάποιος να οδηγεί χωρίς να διαθέτει δίπλωμα! Αυτό που έγινε το πρωί της Δευτέρας, όμως, δεν έχει προηγούμενο, αφού έπεσαν στα χέρια των αστυνομικών όχι ένας ή δυο, αλλά οκτώ οδηγοί χωρίς άδεια ικανότητας και μάλιστα ήταν από ανήλικοι ως... υπέργηροι!

Οι αστυνομικοί της Τροχαίας Αγρινίου, της Ο.Π.Κ.Ε. και της Ομάδας Ελέγχου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων που είχαν στήσει μπλόκα για ελέγχους στην εθνική οδό Αγρινίου– Αγγελοκάστρου, την εθνική οδό Βόνιτσας– Παλαίρου και το Θέρμο, δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν διαπίστωσαν ότι ελάχιστοι από τους οδηγούς που ήλεγξαν είχαν δίπλωμα!

Κατά την διάκρεια των ελέγχων συνελήφθησαν έξι άνδρες ηλικίας 16, 20, 21, 25, 62 και 82 χρόνων, μια 20χρονη Ελληνίδα και ένας 34χρονος Πακιστανός, οι οποίοι οδηγούσαν οχήματα διαφόρων ειδών χωρίς να έχουν άδεια ικανότητας οδήγησης. Σε όλους υποβλήθηκαν τα ανάλογα πρόστιμα και σχηματίστηκαν δικογραφίες για παράβαση του Κ.Ο.Κ..

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.