Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΠΕΛΑΥΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΣΑΚΙΖΟΥΝ ΟΙ ΚΟΥΡΔΟΙ... ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΡΑΚΑ!

Συνεχίζεται με αμείωτη ένταση η πολιορκία για την απελευθέρωση της πόλης Ράκαπου είχε ανακηρυχτεί σε «πρωτεύουσα» της οργάνωσης Ισλαμικ...



Συνεχίζεται με αμείωτη ένταση η πολιορκία για την απελευθέρωση της πόλης Ράκαπου είχε ανακηρυχτεί σε «πρωτεύουσα» της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος (ISIS) στη Συρία.





Στη Ράκα μάχονται οι υπό κουρδική διοίκηση Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις (SDF), μια συμμαχία Κούρδων, Αράβων και Ασσύριων δημοκρατικών που υποστηρίζονται από τον Διεθνή Συνασπισμό υπό τις ΗΠΑ.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από τα επιτελεία, οι τζιχαντιστές έχουν χάσει πολύ έδαφος, υποχωρώντας στα μισά της πόλης.

Ο Διεθνής Συνασπισμός, υπό τη σκέπη της αμερικανικής διοίκησης, σε συνεργασία με τους Κούρδους και τους συμμάχους τους, με τους οποίους έχουν συνάψει στρατιωτική συνθήκη, έχουν καταφέρει τεράστιο πλήγμα στις δυνάμεις των τζιχαντιστών.

Οι τελευταίοι με τη σειρά τους δίνουν τον υπέρ πάντων αγώνα, καθώς έχουν χάσει όλα τα μεγάλα προπύργιά τους σε Συρία και Ιράκ.

Την ίδια στιγμή, αγνοείται η τύχη του «χαλίφη» της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος, Αμπού Μπακρ Αλ Μπαγκντάντι, με τους Ρώσους να υποστηρίζουν ότι τον έχουν φονεύσει, πληροφορία όμως που δεν μπορούν να επιβεβαιώσουν οι ΗΠΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.