Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΘΕΑΜΑ! ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΑ ΑΓΡΙΟΓΟΥΡΟΥΝΑ ΛΕΗΛΑΤΗΣΑΝ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΛΟΥΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗ ΜΑΣΣΑΛΙΑ

Δείτε φωτογραφίες - Οι άνθρωποι παρακολουθούσαν αποσβολωμένοι το πρωτοφανές θέαμα και προσπαθούσαν να μην προκαλέσουν την αντίδρασή ...






Δείτε φωτογραφίες - Οι άνθρωποι παρακολουθούσαν αποσβολωμένοι το πρωτοφανές θέαμα και προσπαθούσαν να μην προκαλέσουν την αντίδρασή τους





Αντιμέτωποι με την πιο περίεργη -και σε έναν βαθμό επικίνδυνη- κατάσταση βρέθηκαν δεκάδες λουόμενοι σε παραλία της Μασσαλίας, στη Γαλλία, όταν μία οικογένεια αγριογούρουνων εμφανίστηκε και «λεηλάτησε» τα καλάθια με τα φαγητά που είχαν μεταφέρει μαζί τους οι άνθρωποι.

Τα αγριογούρουνα, ένα μεγάλο και πέντε μικρά, προφανώς καταβεβλημένα από την έλλειψη τροφής, δεν δίστασαν ούτε στιγμή να βρεθούν ανάμεσα σε τόσους ανθρώπους και να ψαχουλέψουν με τις μουσούδες τους τσάντες, πετσέτες και ό,τι άλλο μπορούσε να εμπεριέχει τροφή.

Όταν βρήκαν αυτό που ήθελαν, «καθάρισαν» τα πάντα μέσα στο καλάθι, ενώ οι λουόμενοι παρακολουθούσαν αποσβολωμένοι και κάποιοι τραβούσαν φωτογραφίες για να έχουν ντοκουμέντα όταν θα περιέγραφαν την περιπέτειά τους.

Όπως ανέφεραν ειδικοί, τα αγριογούρουνα συνηθίζουν να κατεβαίνουν στην παραλία για τροφή, αλλά ποτέ με την παρουσία ανθρώπων. Στην προκειμένη περίπτωση, η μαμά και τα πέντε μικρά της, προφανώς δεν άντεχαν άλλο την πείνα και ρίσκαραν τα πάντα.

Δείτε τις φωτογραφίες...







Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.